To je to što me zanima!

Spašeni speleolog je bolje, u ponedjeljak izlazi iz bolnice

Pad ga nije prestrašio jer je njegova ljubav prema speleologiji, planinarenju i prirodi velika, rekla je Zlata Marović, majka stradalog speleologa Marjana Marovića (29)
Vidi originalni članak

Dobro se osjeća psihički i fizički. Ima nagnječenje kralješka, ali liječnici su najavili da će ga u ponedjeljak pustiti iz bolnice, rekla je Zlata Marović, majka speleologa Marjana (29) iz Petrinje koji je u petak zaglavio u jami Kita Gaćešina.

Oko 150 članova GSS-a spašavali su ga s dubine od 520 metara 26 sati. Izvukli su ga na nosilima.

- Potpuno se rehabilitirao, pun je entuzijazma i pozitivne energije. On je mene ohrabrivao cijelo vrijeme. Pad ga nije prestrašio jer je njegova ljubav prema speleologiji, planinarenju i prirodi velika - rekla je Zlata. Vjeruje da će se njezin sin nastaviti baviti speleološkim istraživanjima jer nije pao zbog svoje greške. Majka je zahvalila svima koji su bili uz sina. Divi se humanosti i požrtvovnosti GSS-ovaca. Zbog njih je, kaže, vjerovala da će s Marjanom biti sve u redu. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ŽeljkoCrnić 11.06.2012.

    samo neka ostane ziv i zdrav

  • Ovca009 10.06.2012.

    Velika sreca u nesreci. Nije to lagan hobi,provlacit se kroz one usjeke, bez zraka i suncevog svjetla. Eto, covjek ima jos jedan rodjendan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare