To je to što me zanima!

Spasili ju vatrogasci: Pretukao je poznanik i ostavio da izgori

Beskućnica (46) kojoj je poznanik (35) tijekom svađe i sukoba slomio rebra oporavlja se u KB-u Merkur. Njih dvoje uvuklo se u nedjelju oko 3.15 sati u napuštenu jednokatnicu u Vlaškoj 83
Vidi originalni članak

Beskućnica (46) kojoj je poznanik (35) tijekom svađe i sukoba slomio rebra oporavlja se u KB-u Merkur.

Njih dvoje uvuklo se u nedjelju oko 3.15 sati u napuštenu jednokatnicu u Vlaškoj 83 u središtu Zagreba. Oboje su bili pod utjecajem alkohola. Kako neslužbeno doznajemo, žena je sa sobom dovela još jednog beskućnika kako bi prespavao u toj kući. To se nije svidjelo njezinu poznaniku. koji je nakon svađe i fizički nasrnuo na ženu. Tijekom sukoba najvjerojatnije se prevrnula zapaljena svijeća. Zapalio se papir, a potom i ostali predmeti. Požar se proširio na ostatak prostorije pa je alkoholizirani nasilnik otišao ostavivši poznanicu. Nasreću, ubrzo su stigli vatrogasci, koji su na prvom katu našli ozlijeđenu ženu.

Izgorjelo je gotovo 100 četvornih metara krova. Policija nasilnika sumnjiči za nanošenje teške tjelesne ozljede. Ako bude osuđen, prijeti mu do pet godina zatvora. Zakon, naime, kaže: “Tko drugoga teško tjelesno ozlijedi ili mu teško naruši zdravlje kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina”.     

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Dar Lol 28.09.2016.

    sve to treba protjerati natrag u bosnu

  • bistrijan 27.09.2016.

    a velika šteta za svo troje-sve njih plaćaju radni ljudi

  • Cukrena 27.09.2016.

    Lijepo ste napisali..AKO bude osuđen...

Komentiraj...
Vidi sve komentare