To je to što me zanima!

Spasili samo dokumente: 'Sve je izgorjelo, nemamo više dom'

Kristijan, čija je kuća izgorjela, zapovjednik je lokalnog DVD-a. Kolege skupljaju pomoć za njegovu osmeročlanu obitelj koja je u požaru ostala bez ičeg. Uspjeli su spasiti samo dokumente koje su imali u novčaniku
Vidi originalni članak

Kad me majka nazvala i rekla da sve gori, nisam znao gdje da se okrenem, a kamoli koga da nazovem, govori nam Kristijan Slunjski (31), zapovjednik DVD-a Kabal nedaleko od Vrbovca.

POGLEDAJTE VIDEO

Njemu su u četvrtak prije podne električne instalacije zapalile obiteljsku kuću. U njoj su bili njegova mama i sinovi (9 i 10). Upravo su mališani prvi vidjeli požar. Alarmirali su baku, a ona Kristijana. Do dolaska vatrogasaca požar su gasili ukućani i susjedi.

- Stigli smo spasiti samo osnovne dokumente koje smo imali u novčaniku, a odjeće nam je ostalo samo ono što sad imamo na sebi. Sve ostalo je izgorjelo - govori nam vidno šokiran i prepun tuge Kristijanov otac Nikola (62).

Kristijanovo drugo dvoje djece (7 i 8) u trenutku požara bili su s mamom Slavicom (33) te, nasreću, nisu vidjeli kako im kuću guta plamena buktinja. Osmeročlana obitelj trenutačno se smjestila kod rođaka.

- Hvala svima na pomoći. Od vatrogasaca do dobrih susjeda koji su nam velika podrška u ovakvim teškim trenucima - rekao nam je Kristijan jedva suzdržavajući suze.

Kristijanovi kolege, vatrogasci diljem Hrvatske, preko Facebook stranice pozvali su na humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći i ostalih potrepština.

Donacije možete slati na broj tekućeg računa HR2823600003222836118

Idi na 24sata

Komentari 22

  • arow 24.08.2019.

    Koji peh vatrogasac a kuca mu izgori,jadni ljudi

  • 23.08.2019.

    Strašno nemam riječi čitam i suze same krenu, nažalost ja supruga imoje troje djece smo isto ostali bez krova nad glavom 14.6.2019 , i jos uvjek smo bez krova nad glavom niko nista ne reagira , samo zelim toj obitelji sto prije da imaju svoju kucu zelim im sve najbolje.

  • 23.08.2019.

    Ajmo Vlada RH ljudima treba pomoć.

Komentiraj...
Vidi sve komentare