To je to što me zanima!

Spavao s punicom, a kasnije ga je htjela pregaziti automobilom

SAD: Michael Sciarra (33) je spavao sa svojom punicom. Kada je rekao ženi, punica se razljutila jer je narušio odnos nje i njezine kćeri. Jajima mu je zasula auto i pokušala ga ubiti
Vidi originalni članak

Kathleen Davis (58) je spavala s Michaelom Sciarraom (33), suprugom svoje kćeri. Kći Hannah za to nije znala. Michaela je pekla savjest pa je ženi na kraju sve priznao.

Kathleen je na njega bilo toliko ljuta da ga je pokušala pregaziti automobilom. Najviše ju je razljutilo to što je svojim priznanjem narušio odnos majke i kćeri koje su bile vrlo bliske.

Policija na Floridi je rekla prošli tjedan kako slučaj istražuju. Sciarra je rekao policiji da je čuo viku u kući i da je ušao unutra. Zatekao je Kathleen kako baca jaja po kući. Izašla je i van i jajima "napala" i njegov automobil. Onda je sjela u svoj Mercedes i pokušala ga pregaziti.

Sciarra joj je uspio pobjeći. Na kraju ju je zaustavila policija i zadržala u pritvoru. Sciarra je rekao da ga je strah za vlastiti život i da će i on podnijeti prijavu protiv svoje punice. Hannah i Michael sudeći prema fotografijama s Facebooka imaju dvoje djece. 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • Kleopatra ❤ 02.10.2017.

    dno

  • bosanac 02.10.2017.

    Jerry Springer show .

  • _l_ 02.10.2017.

    zet "kakvoga bi svaka majka poželjela"

Komentiraj...
Vidi sve komentare