To je to što me zanima!

Specijalci ulovili kriminalca, od poduzetnika iznuđivao novac

Neslužbeno se doznaje da je riječ o muškarcu s područja Slavonije koji je boravio u Rijeci i koji je poznat policiji. On je navodno tražio više desetaka tisuća eura...
Vidi originalni članak

Riječki policajci u srijedu poslijepodne uhitili su u centru grada kriminalca koji je, neslužbeno se doznaje, iznuđivao novac od jednog građevinskog poduzetnika. Potjera je trajala 15-ak minuta nakon čega je muškarac priveden na ispitivanje, piše Novi list.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o muškarcu s područja Slavonije koji je boravio u Rijeci i koji je poznat policiji. On je navodno od poduzetnika u posljednjih nekoliko dana uz opasne prijetnje tražio isplatu više desetaka tisuća eura. 

Poduzetnik je, u strahu za vlastiti život, o svemu obavijestio policiju. U srijedu se u centru Rijeke sastao s iznuđivačem kako bi mu predao zatraženi novac. Specijalci su predaju novca imali pod nadzorom pa su odmah nakon predaje krenuli u akciju uhićenja. 

Iz policije u srijedu nisu htjeli davati detalje o akciji. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zenga2 25.05.2011.

    Ma dajte ga nazad u Osijek da ga zakoljemo.Već dosta pljuju po nama slavoncima zbog Glavaša i njegovih bandita, koje on i njegovi puleni štite a sada i ovaj , dajte ga ovamo da mu mi sudimo.Poslije toga u ovoj državi nitk to neće više raditi ljudima koji rade.

  • una222 25.05.2011.

    Zbog jednog izroda nije lijepo pljuvati po svim Slavoncima!!!!

  • Njonjo i Anemični 25.05.2011.

    Ma sram ga i stid bilo od poštenog svita on bi novac iznudio,ma nema kruha bez motike aj ti lipo u slavoniju pa svoju peravu iz štale izvedi na pašu pa prodaj mliko i meto ti para!

Komentiraj...
Vidi sve komentare