To je to što me zanima!

Špika o mirovinskoj reformi: Osjećamo se prevarenima

Dogovor je bio da se nikakvi prijedlozi unutar socijalne i mirovinske reforme neće raditi, predlagati pred javnost, dok se to ne raspravi s Blokom umirovljenici zajedno, tvrdi Špika
Vidi originalni članak

Naši umirovljenici koji to nisu očekivali, mogu se osjećati prevarenima. A s obzirom da mi njih zastupamo u Saboru, onda možemo reći - da. Pokušali su nas prevariti, no međutim mi nećemo podržati reformu na ovakav način kakav je predložen, budući da to nije bila ni obveza i nitko nas ne tjera, rekao je u srijedu navečer u Dnevniku Nove TV Milivoj Špika iz Bloka umirovljenika zajedno koji je dio Domoljubne koalicije i tako komentirao najavu mirovinske reforme. Na pitanje tko ih je prevario, Špika je rekao:
- Predlagatelj. Ako je to ministrica Šikić, onda je ona bez prethodnog dogovora s Blokom umirovljenici zajedno izašla s tim prijedlogom, a dogovor je bio da se nikakvi prijedlozi unutar socijalne i mirovinske reforme neće raditi, predlagati pred javnost, dok se to ne raspravi s Blokom umirovljenici zajedno i Nacionalnim vijećem za umirovljenike i starije osobe. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • IvaMisic 21.06.2016.

    Mirovine su sve manje, mnogo je umirovljenika prisiljeno raditi u mirovini, bilo bi barem dobro kad bi to bilo nešto što vole raditi https://posaosumirovljenicima.wordpress.com/

  • gender bender 05.05.2016.

    znam kako ti je...

  • tuti fruti 11 05.05.2016.

    Po novom treba toliko novaca naštampat kolko ljudi ide u mirovinu ,a ne raditi do 67 god.Ili drugi model kada se ide u mirovinu svi iste mirovine jer jedni bez drugih nebi se moglo raditi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare