To je to što me zanima!

Splićane zabrinula misteriozna žena na Rivi: Danima je samo sjedila, odvela ju je policija

Građani su zvali udrugu Most koja brine o beskućnicima, a žena je rekla se uskoro vraća u London. Navodno je porijeklom iz Nigerije ili Gane
Vidi originalni članak

Splitska policija danas je intervenirala i privela u policijsku postaju stranu državljanku koju građani već mjesec dana viđaju na Rivi. Kako kažu, uglavnom je ispred banke i na potezu prema Varošu. Splićani su zvali Udrugu Most koja brine o beskućnicima. Bili su s njom, no komunikaciju nisu uspostavili. 

Danas su na Rivi s njom razgovarale i djelatnice Centra za socijalnu skrb. Odbila je svaku pomoć.

Kazala da je kratko u Splitu i da se brzo vraća u London. Navodno ima britansko državljanstvo, a porijeklom je iz Nigerije ili Gane, javlja Dalmatinski portal.

Policija je potvrdila da su intervenirali i priveli ženu.

Do misteriozne žene, kako su je mnogi okarakterizirali, došli su novinari Slobodne Dalmacije s kojima je pristala kratko porazgovarati.

Rekla je da se zove Michelle Jenkins, ima 29 godina, dolazi iz Londona gdje joj se trenutno nalaze roditelji, a podrijetlom su iz Gane.

Ispričala je kako nije "u problemima" i kako je ovdje samo na odmoru.

Rekla je i kako boravi u Airbnb-u, a kako je portal Dalmacija Danas neslužbeno doznao, smještaj se nalazi negdje u Varošu. Informacija da ne spava na otvorenom po ovoj hladnoći i buri, novinare je obradovala, ali čim je ugledala objektiv fotoaparata produžila je korak.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • c20let 14.12.2021.

    a koliko se smije sjediti na Rivi,a da te ne privede murija ??Jel moze 10min..onako lagano sa dva pogleda desno i jedan lijevo..mozda mignem pravo,al necu obecavati nista

  • Cipelcug 14.12.2021.

    Provjerom se mogu utvrditi svi podaci. Da je sve OK ne bi bježala.

  • Issam Zahreddine 14.12.2021.

    možda je skaut Arsenala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare