To je to što me zanima!

Splićani prikupili 34.000 kuna za malenu Miu Lanu Knezović

Na Rivi se prodavalo doista "sve živo", od odjeće do gramofonskih ploča, CD-a, DVD-a,do različitih predmeta koje su organizatori prikupili proteklih tjedana
Vidi originalni članak

Humanitarni "buvljak" na splitskoj Rivi za liječenje male Mie Lane Knezović je uspio, a organizatori su prodajom svega prikupili 34.000 kuna. Prodavalo se doista "sve živo", od odjeće do gramofonskih ploča, CD-a, DVD-a,do različitih predmeta koje su organizatori prikupili proteklih tjedana. 

Veliki dio ponuđenih predmeta je prodan, ali je dosta toga i ostalo. Ipak, mala Mia Lana sve je bliže odlasku na spasonosno liječenje matičnim stanicama u Austriju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Franjo Domanski 06.03.2013.

    Bravo Spličani !!!

  • šiš 04.03.2013.

    Svaka čast dobrim ljudima. Splite pokazao si svoju humanost,Hrvatska je dovoljno velika u takvim situacijama pa možete organizirat i šire. Djetetu želim brzo ozdravljenje i sretno djetinjstvo.

  • Elly SmileLuky 03.03.2013.

    znam djete za koje se jednom godišnje skuplja novac (manje mjesto i svi je znaju ne ide u školu ne govori a da stvar bude gora i ne vidi). na kraju roditelji u ruke dobiju skupljene novce, umjesto da onaj tko je to organizirao kupi koju didaktičku igračku ili se novac u bilo što za nju uloži. mislim da nije u redu da mama i tata to potroše na sebe a da djete bude zakinuto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare