To je to što me zanima!

Sad se skrivaju, 'junačine': Ovo su napadači na Srbe kod Knina

Tijekom privođenja u Šibeniku gdje su dali iskaz, lica su prekrili majicama, ali su pritom i vrijeđali okupljene novinare te uzvikivali 'novinari Srbi, je... vam majku', prenose ŠibenikIn i N1 televizija
Vidi originalni članak

U utorak su uhitili osmero ljudi koje sumnjiče za napad na Srbe prije tjedan dana na goste i vlasnike kafića u Uzdolju kraj Knina, koji su u to vrijeme gledali utakmicu play-offa Lige prvaka između Young Boysa i Crvene zvezde.

Policija je objavila kako su napadači pripadnici navijačke skupine iz Splita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najstariji od maskiranih napadača ima 28 godina, drugi osumnjičeni ima 25 godina dok su ostali uhićeni imaju najviše 21 godinu.

Dali su nešto kasnije iskaze u Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a za svoje nedjelo mogli bi dobiti kaznu od šest mjeseci do pet godina zatvora. 

N1 piše kako je jedan od privedenih zbog napada u Uzdolju 22-godišnjak koji je u lipnju mlatio sezonce u Supetru.

Odvjetnik mladića rekao je kako je njegovog klijenta policija u Šibeniku privela, ali ubrzo i pustila, pretpostavlja jer nije bilo dokaza da je umiješan u napad u Uzdolju. 

Tijekom privođenja lica su prekrili majicama, ali su pritom i vrijeđali okupljene novinare te uzvikivali 'novinari Srbi, je... vam majku', prenosi ŠibenikIn i N1 televizija.

NASILJE KOD KNINA ZGROZILO REGIJU Tukli ljude zbog tekme, a djeca panično vikala: 'Mama, mama!'

 

Idi na 24sata

Komentari 252

  • BorisCypryn 02.09.2019.

    Bošnjakoviću: Prošlo je već deset dana. Objavite imena i prezimena napadaća na Srbe u Biskupiji. Kakav to oni imaju imunitet a otprije su poznati policiji kao huligani. Iz kojih ih razloga štitite? Nisu li to provokatori-plaćenici koalicijskog partnera vaše vlade pa ih čuvate u rezervi za nove provokacije?

  • dejanos 30.08.2019.

    ....ti klinci znaju nesto sto mi neznamo zato su napravili to sto su napravili ali sta je sa tim srpskim kaficima u kojima se samo srbi okupljaju kujuci planove za nove krvoprolice!?

  • 29.08.2019.

    Ne opravdavam napade i tuce bilo koga Al sta mislite da u Srbiji oni ne tuku base samo tamo ne smiju izac u javnost s tim

Komentiraj...
Vidi sve komentare