To je to što me zanima!

Splićanin izgubio novčanik pun novca na dočeku u Zagrebu, pošteni nalaznik mu sve vratio

Splićanin je na slavlju Nove godine izgubio novčanik pun novaca i dokumenata. Srećom, pošteni Zagrepčanin ga je pronašao i odmah to oglasio
Vidi originalni članak

Mladić iz Splita je tijekom novogodišnjeg slavlja izgubio svoj novčanik u Zagrebu, a na njega je na sreću naišao pošteni Zagrepčanin. 

U novčaniku su bili dokumenti i dovoljno eura i kuna da se moglo raditi o cijeloj mjesečnoj plaći. 

Nalaznik je Dino Baftijari iz Zagreba, a novčanik je pronašao na Trešnjevci. Odlučio je preko Facebooka pronaći vlasnika novčanika, prenosi Morski.hr.

- Pronađen maloprije na Trešnjevci novčanik s cijelom mjesečnom plaćom - napisao je Dino na Facebooku i objavio ime i prezime mladića čiji su dokumenti bili unutra. 

- Ako ga tko zna, neka mi se dečko javi. Sretan Božić i Nova godina. Dečko ne brini, malo si u bedu, ali je na sigurnom. Bit će ti u cijelosti vraćeno. Drugi put opreznije - nadodano je u Facebook grupi. 

Vrlo brzo je njegov post došao do vlasnika koji je bio jako zahvalan kada mu se vratio novčanik sa svim novcima i dokumentima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • mrTrobec 03.01.2023.

    Nebi ja

  • pocetnik 03.01.2023.

    draga tea7777, sad ti znaju i adresu, i jednog dana kad dodjes u stan, a on prazan..sve ti odnijeli..ne nasjedaj na te fore..ista ti ga ukrala , ista vratila i zna da si bogata kad imas takav telefon..jeli imala medjumurski naglasak ili sesvetski...operiraju oni kroz cijelu godinu...

  • žeks 03.01.2023.

    Poštenje je danas unikatSvaka cast Zagrepcaninu 

Komentiraj...
Vidi sve komentare