To je to što me zanima!

Splićaninu polomio rebra i lice zbog 'prsta' u vožnji

Split: Marko P. (27) se prestrojavao Audijem A6 u lijevu traku, ali je naletio na Mercedes Velibora G. (40). Ljutiti vozači zatim su se potukli na cesti
Vidi originalni članak

Dvojica vozača potukla su se oko 1.10 sati u utorak na križanju Velebitske i Uice Bruna Bušića u Splitu zbog nesuglasica u prometu. Marko P. (27) htio se Audijem A6 prestrojiti u lijevu traku. Naletio je na Mercedes Vilibora G. (40). Nakon sudara, izvrijeđali su se i pokazali si srednji prst, a potom se i potukli nasred ceste. Stariji je izvukao deblji kraj. Završio je u bolnici sa slomljenom kosti lica i puknućem pet rebara. Marko P. zaradio je samo udarac u prsa, ali je i on zatražio liječničku pomoć. Policija je obojici u automobilima pronašla po nož, a utvrdili su i da su oboje bili pod utjecajem alkohola. Marko je napuhao 0,51 promila, a Velibor 0,62 promila. Obojicu su prijavili zbog narušavanja javnog reda i mira dok su protiv Marka P. podnijeli i kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Piknik 09.02.2010.

    Ne branim ove.al kad bi meni pokazaprst ZARADIA BI ŠAMAR SAMO TAKO

  • user_44386 09.02.2010.

    A trebali su samo popunit obrazac \" Europskog izvješća\" o prometnoj nezgodi. A oni se odlučili za balkansko izvješće.

  • makarinjo 09.02.2010.

    mario66617 šta ti pričaš? šta ako si iz Splita odma si narkoman je li? ovo su dva idiota vjerovatno neki brđani ćim se tuku po cesti i voze a pili su, nemoj vriđat normalne ljude!!!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare