To je to što me zanima!

Splićanka se predala policiji: Nestala sa sinom 2012. godine

Nina se 2011. godine rastala od partnera Alessandra Avenatija s kojim je i sa njihovim zajedničkim sinom živjela u Torinu. Kad je sud naredio da dijete mora vratiti u Italiju, ona i sin su nestali
Vidi originalni članak

Nina Kuluz (42) iz Splita se u petak predala splitskoj policiji. Ona i sin su nestali 2012. godine. Sina (6) danas nije dovela na policiju već će njega Centru za socijalnu skrb predati osobe kojima ga je ostavila na brigu. Nina se 2011. godine rastala od partnera Alessandra Avenatija s kojim je i sa njihovim zajedničkim sinom živjela u Torinu.

Nina je tada pobjegla obitelji u Split svojoj obitelji koja tvrdi da je iz Italije otišla jer ju je Alessandro zlostavljao. Alessandro tvrdi da ništa od ovoga nije istina. Sud je odlučio da Nina sina mora vratiti ocu u Italiju i ona je nakon toga nestala.

Obitelj je tada tvrdila da ne znaju gdje je. Nina je bila i na Interpolovoj tjeralici. O svemu će biti obaviješten i otac dječaka Alessandar AvenatiNakon ispitivanja Ninu su smjestili u istražni zatvor jer ju sumnjiče za otmicu. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kokaza10 10.09.2016.

    Zbog nečega i ima smisla biti na interpolovoj tjeralici, šteta što se prijavila!

  • promašeni branitelj 10.09.2016.

    Kako može nestati žena s djetetom na četiri godine i onda se odjednom pojaviti ?

  • 09.09.2016.

    najveća žrtva u cijeloj priči je dijete..

Komentiraj...
Vidi sve komentare