To je to što me zanima!

Splićanka uhićena: Napastovala sina dok je imao tek 7 godina?

Prvi put je privedena u rujnu prošle godine. Sumnjičilo ju se za spolne odnose sa sinom koji je tad imao 17 godina. Ovog puta ju se sumnjiči da ga je spolno zlostavljala i deset godina ranije
Vidi originalni članak

Zbog sumnje u kazneno djelo spolnog zlostavljanja djeteta mlađeg od 15 godina u petak poslijepodne uhićena je njegova 46-godišnja majka sa šireg splitskog područja.

Odvedena je pritvorskom nadzorniku, a nakon ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu zatražili su od suca istrage da joj odredi istražni zatvor. No, puštena je da se brani sa slobode jer je njezin sin u međuvremenu postao punoljetan, ne živi s njom nego s drugim članovima obitelji, a ona od prije ima zabranu približavanja sinu. 

TO ČINI VEĆ 10 GODINA? Napastovala svoga sina (17): Splićanku već drugi put priveli

Naime, ovo je drugi put da je majka uhićena. Prvi put je privedena u rujnu prošle godine. Sumnjičilo ju se za spolne odnos sa sinom od 2017. do sredine 2018. godine. U istražnom zatvoru je provela mjesec i pol dana. Potom je puštena da se brani sa slobode, a određena joj je i mjera zabrane približavanja tada još maloljetnom sinu, inače rođenog 2000. godine. Sada se sumnjiči da je spolno zlostavljala svoje dijete i deset godina ranije, tijekom 2007 i 2008. godine. 

I u rujnu, ali i sada negirala je optužbe rekavši kako ga njegov otac, od kojeg je rastavljena, nagovara na ovakve optužbe. 

 

Fotografija: Ilustracija 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • iscen 08.01.2020.

    Ma takva žena je nitko a ne splićanka. Takva žena kažnjava sebe. Znači takvoj ženi ne treba zatvora ni neprijatalja kad već kazni sebe i znači da je već kažnjena i ako ne ide u zatvor. Naime takva žena možda ne vidi brzo da je kaznila sebe od kad je napastovala sina ali u glavnom vidjet će jednog dana. A ima o tome što govoriti još i još ali tko će komentirati o tome sve što ima govora. Takva žena momentalno nije svijesna da joj život raspadanje od kad je napastovala sina a kasno će vidjeti ali što vrijedi !!!

  • iscen 07.01.2020.

    Ja opet mislim ono što sam i rekao: Čudim se kako se ona ne boji da siluje sina, ne boji se rodoskvrnuće. Da majka siluje sina i da osoba skoči na glavu sa visine do jedne 30 m to je isto. Ona je već kažnjena kad je silovala sina, znači njome je to kazna i da nije uhićena u policiji. Ona da je išla odabrati jedne 50 naj opasnije zmije da je spremila u kufer i da to nosi kući. Poslije da otvori kufer tako da šetaju te zmije unutra u kući, zamisli kako bi joj to bilo jel strašno? Toko je strašno i rodoskvrnuće ili incest a za takvu ženu nije strašno!!!

  • iscen 18.12.2019.

    Ma odakle Delet User je postao komentar s mojem porukom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare