To je to što me zanima!

Split: Autom je udario vozača motocikla i teško ga ozlijedio

Muškarca je na raskrižju udario vozač automobila. Vozilom Hitne pomoći su muškarca prevezli u KBC Split, a liječnici su utvrdili kako je slomio bedrenu kost
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u petak oko 19.45 sati na vrhu Vukovarske ulice na Mejašima u Splitu teško je ozlijeđen vozač motocikla. Dalmacijanews javlja kako je muškarca na raskrižju iz smjera Lovrinca udario vozač automobila. Vozilom Hitne pomoći su muškarca prevezli u KBC Split, a liječnici su utvrdili kako je slomio bedrenu kost. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mkova84 20.01.2013.

    Ne znam baš da suvozači automobila uvijek krivi.Ne znam što se ovdje točno dogodilo i žao mi je čovjeka,ali vozači motora,pogotovoskuterabi trebali znati da nisu baš tako vidljivi vozačima a pogotovo kada jurcaju iz trake u traku,pa kada se voze između automobila u gužvama ,a posebno me fascinirajuoni koji obilaze automobile sa desne strane krajnje desne trake,odn.do nogostupa.Ovim putem bih zamolio sve vozače motora da ipak malo više pripaze,jer vjerujte mi,vozači,ali niti jedan ne gleda da li neki motor ga prelazi sa desne strane ako se vozilom voze u krajnjoj desnoj traci.

  • WOMANIZER 19.01.2013.

    uh ovo je fakat gadno! :(.............brz i uspješan oporavak!

  • japanokinez 19.01.2013.

    Tamo gdje je nesreća, a pogotovo nesreća s motociklima ili dvotočkašima, tamo je CrniC. Kakav lik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare