To je to što me zanima!

Split: Automobilom naletio na pješakinju, preminula u bolnici

Žena (65) su hitno prevezli u splitsku bolnicu gdje su joj liječnici pokušavali spasiti život, ali nisu uspjeli. Auto je naletio na nju na križanju Dubrovačke i Varaždinske
Vidi originalni članak

Na križanju Dubrovačke i Varaždinske ulice u Splitu automobil je oko 8 sati naletio na pješakinju (65), koja je od posljedica udara preminula u bolnici. Nakon udara ženu su hitno prebacili splitsku bolnicu gdje su joj liječnici pokušavali spasiti život, ali nisu uspjeli. Detalji nesreće još nisu poznati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MLADEN_5 28.04.2012.

    Pretpostavljam da je na tom krizanju semafor ili pjesacki prijelaz. Od nasih novinara nemoz saznat niti ono najosnovnije. Sve u svemu , zalosno.

  • Capafiori 27.04.2012.

    Hoće li splitska policija dignuti guzice iz automobila i početi raditi svoj posao??? Neznam detalje ove nesreće, niti me zanimaju, no činjenica je da u svakom dijelu Splita gdje postoji obilježen pješački prijelaz - možete ga priječi samo ako imate puno očiju i dobru trkačku kondiciju, a ponašanje vozača je upravo u skladu sa time i pješaci su im samo smetnja pri dodavanju gasa. O zaustavljanju pred pješačkim prijelazom nisu učili ni oni koji su tek izašli iz auto škole.

  • andi_1 27.04.2012.

    Šteta za još jedan u nizu ugašen život, Pokoj vječni !

Komentiraj...
Vidi sve komentare