To je to što me zanima!

Split: Bračni par pao je s motora pa su se ozlijedili

Muškarac i žena vozili su se u nedjelju oko podne Ulicom Domovinskog rata u Splitu. Letili su zrakom i pali na cestu. Prevezli su ih u bolnicu
Vidi originalni članak

Letili su sedam, osam metara. Žena je lakše ozlijeđena, dok sam njezinom muži vidio da viri kost iz noge, rekao nam je čitatelj koji je u nedjelju oko podne u Ulici Domovinskog rata u Splitu, snimio prometnu nesreću. Par se vozio jednom od najprometnijih ulica. Odjednom su pali.
- Priskočili su im pomoć. Žena je prošla bolje od muža. Njega su morali smirivati, jer se htio ustati, valjda od šoka nije bio svjestan ozljede - rekao nam je čitatelj. U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj potvrdili su nam prometnu nesreću.
- Prema podacima koje zasad imamo oni su sami pali. Nisu se sudarili ni s jednim vozilom. Oboje su prevezli u bolnicu gdje im još pružaju medicinsku pomoć - rekli su u splitskoj policiji u nedjelju popodne.  Žena je lakše ozlijeđena, a muž teže.
- Nije mu život u opasnosti niti su mu stradali vitalni organi - dodali su u PU splitsko-dalmatinskoj. Uzrok nesreće još utvrđuju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_46027 08.08.2010.

    Gdje su ostale slike?

Komentiraj...
Vidi sve komentare