To je to što me zanima!

Split: Djevojčica i vozačica kritično u izravnom sudaru

Curica (12) i vozačica Mazde nalaze se u bolnici s ozljedama opasnim po život. Još jedan putnik iz Toyote teško je stradao, a dvoje putnika lakše
Vidi originalni članak

Vozačica Mazde je u subotu oko 9.35 sati sati na putu prema Žrnovnici zbog prebrze vožnje, a da izbjegne sudar s autom pred njom, skrenula u suprotni kolnički trak. Tom prilikom se sudarila s automobilom Toyota RAV te se od siline udarca odbila van kolnika. Završila je u obližnjem dvorištu obiteljske kuće. U Toyoti i Mazdi ostali su prikliješteni vozači te su intervenirali vatrogasci koji su izrezali automobile. Vozačica Mazde pritom je zadobila ozljede opasne po život, kao i 12-godišnja djevojčica iz Toyote. Još troje putnika iz Toytote je ozlijeđeno, jeda od njih teško, a dvoje je lakše ozlijeđenih. Cesta je za vrijeme očevida do 11.50 sati bila zatvorena, te se promet odvijao okolnim pravcem. Svi ozlijeđeni su prevezeni u KB Split.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ćofi 02.11.2008.

    Gdje se nalazila djevočica u DŽIPU? Na stražnjoj sjedalu. Zašto je onda zadobila ozlijede opasne po život??? Evo zašto http://www.youtube.com/watch?v=UNsXRbJJo_M Ljudi VADITE pojaseve i VEŽITE putnike !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare