To je to što me zanima!

Split: Dobio pet godina za ubojstvo dečka kraj kluba

Splićanin M. B. (18) dobio je pet godina zatvora za ubojstvo Marka Jurića (21) u studenom prošle godine pokraj narodnjačkoga kluba Pupa
Vidi originalni članak

Splićanin M. B. (18) dobio je pet godina zatvora za ubojstvo Marka Jurića (21) u studenom prošle godine pokraj narodnjačkoga kluba Pupa na Bačvicama. Sudilo mu se kao maloljetniku i dobio je maksimalnu kaznu. M. B. je kuhinjskim nožem zaklao Jurića jer ga je, kako je rekao, uvrijedio izbacivši ga iz zahoda. Nakon što su ga izbacili iz lokala, M.B. je otišao u obližnji fast food po nož i dočekao Jurića na stubama.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Veruda 18.07.2009.

    @kalimeroNa2 SAD ima skoro 2miljuna zatvorenika.a ne 10milijuna .Šta si pušio čovjeće?

  • kalimeroNa2 18.07.2009.

    U SAD-u dnevno u zatvor strpaju takvih kao ovaj ovdje koliko Hrvatska u godinu dana. Pa njihova zatvorska populacije je preko 10 000 000 zatvorenika! Jedino je zabrinjavajuce sto je kod nas kriminalna stopa u porastu a godista kriminalaca u padu. Uskoro cemo imati hrpu adolescenata ubica, silovatelja i razbojnika kojima ce se svima suditi kao maloljetnicima i svaki put ce za par godina vani raditi nove pizdarije. Nama treba socijalna demokracija i posao za mlade ljude. Ukidanjem besplatnih udzbenika i razni programa za mladez samo saljemo poruku: djeco, ko vas *ebe, snalazite se sami! Za kriminal su krivi prvenstveno oni koji ga i sami prakticiraju - drzavni vrh.

  • PapaŠtrumpf 18.07.2009.

    I sada ga ja moram 5 godina hraniti u zatvoru? Poslao bih ja njega 5 godina u Tibet a ne u zatvor tako kada se vrati da mu mozak bude na \"stand by\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare