To je to što me zanima!

Split Kerumovim tvrtkama dao kafiće u 10 -godišnju koncesiju

Takvu stvar uopće ne mogu komentirati jer prvi put čujem da Željko Kerum stoji iza tih tvrtki, rekao je Jure Šundov, zamjenik splitskog gradonačelnika Željka Keruma
Vidi originalni članak

Grad Split preko svoje tvrtke «Splitska obala» dodijelio je 10-godišnju koncesiju za dva od tri kafića na zapadnoj obali tvrtkama iza koji stoji Željko Kerum, piše Slobodna Dalmacija. Koncesiju za dva kafića na obali koja se uređuje s 80-ak milijuna kuna pred hotelom Marjan dobile su tvrtke «Duresco» i «Cardiatis» u kojima je direktor Saša Horvat, brat Kerumove nevjenčane supruge Fani. Tim je tvrtkama osnivač «Torzo» iza koje, ustvari, stoji splitski gradonačelnik. Torzo je osnovala Fani Horvat, piše Slobodna, 2005. godine, a kupio ju je lani Željko Kerum za 7,7 milijuna kuna. 

- Takvu stvar uopće ne mogu komentirati jer prvi put čujem da Željko Kerum stoji iza tih tvrtki. Ono što pouzdano znam jest da je javno nadmetanje za zakup tih prostora provedeno po zakonu – rekao je Jure Šundov, Kerumov zamjenik, za Slobodnu Dalmaciju.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • testera_1 15.02.2013.

    kerum varos iliti split !

  • kozaribok2 15.02.2013.

    Ma jeb.le te i "pare" i tvoja pohlepa,pa takvima nikad dosta,svaki dan im uvijek na kraju fali 200e barem

  • mily 15.02.2013.

    možemo mi pričati što hoćemo, ali Kerum sve što naumi to i ostvari. Normalno u svoju korist. I nitko mu ništa ne može. Splite moj koga si ti birao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare