To je to što me zanima!

Split: Pijana novinarka zabila nož u srce svom ljubavniku

Doznajemo kako je muškarac imao zaboden nož u srce. Navodno je riječ o muškarcu koji je od prije poznat policiji. Suđeno mu je za organiziranje prostitucije
Vidi originalni članak

Splitska policija je u petak navečer, nešto prije 21 sat, pronašla tijelo muškarca A. Č. (35) u stanu bivše novinarke V. B. S (46) u Peričićevoj ulici na Firulama. 

Kako doznajemo, V. B. S. u iskazu je rekla kako su se ona i Čikeš prvo žestoko posvađali. Čikeš je također bio pijan. Počeli su se i fizički obračunavati, a on je navodno prvi dohvatio nož. Pali su na pod nakon čega je ona zgrabila nož oštrice duge 10 centimetara i probola ga.

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je imao zaboden nož u srce, a njih dvoje bili su u ljubavnoj vezi.  Muškarca su našli mrtvog na leđima u blagovaonici. 

Muškarac je od prije poznat policiji. Suđeno mu je za organiziranje prostitucije 2005. godine, a oboje su imali novčanih problema. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • IvanaStankovic 15.01.2012.

    Njeno ime niste objavili? A ubijenog čovjeka jeste! Inače kao lešinari čekate takve vijesti ali kolegicu novinarku ćemo poštedjeti. Stvarno ste šljam! Zbog takvih kao što ste vi novinarstvo je na najnižim granama!

  • Anteli 15.01.2012.

    Za ovo je sve krivo moderno drustvo; zapadna kultura. Ta novinarka da je normalna zena bila bi u braku 20 godina i imala troje djece. A ona u 45-toj ima DEČKA. Majko mila. Ja imam 26 i ozenjen sam i ponosan otac male Ane. To je zivot. Nema toga glumca i politicara i sportasa sa kojim bi se ja mijenjao za zivot. Da je malo vise krscanskog odgoja u nasim obiteljima ne bi bio nezenja u 45-toj.

  • BiancaLucin 14.01.2012.

    DRAGI Hrvati i Hrvatice, mnogi od vas ( bila u Splitu pirje par g) rezOnirate pout male djece, prvo se neiformirana prosta rulja kojoj se prodaju strace skupo, kojoj se smije svijet zbog toga sta rjesava sukobe sakatanjem, hocete li jos?, ne mislim da vam se svidja kritika, PA ONDA NE KRITIZIRAJTE, PROMISLITE, STAVITE SE U NECIJU KOZU I ONDA POKUSAJTE TO SHVATITI, JA ZENU POZNAJEM, ONA JE POZNANICA OD MOG BIVSEG MUZA ,NE MOGU RECI DA SMO U ISTOM DJIRU, NO KAO OSOBU JE POZNAJEM I SAMA SAM SOKIRANA I PLAKALA SAM I VAN SEBE SAM, ZNAM NJENU PRICU I ZNAM DA TAKVIH IMA NA 4000000 MIL U HRVATKSOJ A JOS I VISE U SVIJETU= JA SAM DIPL SOC SA JEDNOG OD NAJPOZNATIJIH UNVIERZITETA NA ZEMALJSKOJ KUGLI, SRAMOTA ME JE STA I KAKO VI PISETE I STA LJUDI RADE, MISLE I KAKO SE PONASAJU, DODJU I OVDJE I ONDA I DALJE BLAMIRAJU NE SAM OHRVATSKI NAROD VEC I LJUDSKI ROD, JA VAM OVO KAZEM IZ DOBRIH NAMJERA A I SAMA SAM GLEDANA POPREKO JER SAM ODATLE, NO MOJI PRECI SU BRANILI KOMAD ZEMLJE NAKOJEM VI GAZITE A NA KOJI JA NE MOGU GAZITI ZBOG RAZNIH RAZLOGA A POSEBNO STO ME GUSI BOLESNO DRUSTVO PUNO ZAOSTALOSTI I PRIMITIVIZMA, STEZE M ISE ZELUDAC OD VASIH KOMENTARA KOJE NEMAJ UVEZE S NICIM, MRZNJA, ZAVIST, SVE NAJNIZE IZLAZI IZ VAS, GDJE VASA LJUDSKOST?

Komentiraj...
Vidi sve komentare