To je to što me zanima!

Split: Optužili nastavnicu da pije tablete, spava i šije

Roditelji učenika OŠ Meje u Splitu žalili su se i da djeca na satu hrvatskog ništa ne rade i da ih nastavnica šalje po iglu i konac da sašije suknju
Vidi originalni članak

U nalazu Prosvjetne inspekcije stoji kako se učenici žale da na satu hrvatskog jezika ništa ne rade, da nastavnica pije tablete i spava te da ih šalje po iglu i konac da sašije suknju. Roditelji djece šestog razreda su način vođenja nastave i ponašanje 44-godišnje nastavnice označili kao skandalozno te su zatražili njezino nezavisno psihijatrijsko vještačenje, piše jedan dnevni list. Roditelji djece su se zbog toga odlučili na povlačenje svoje djece s nastave, nakon čega je nastavnica uzela višemjesečno bolovanje. No početkom drugog polugodišta vratila se na nastavu, a roditelji ponovno ne žele svoju djecu slati na njezine satove. U tome će ustrajati, kažu, sve dok nastavnica ne bude udaljena s nastave.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gnome 29.01.2008.

    Da je učiteljica spavala na satu a da to naša do bola tehnički opremljena djeca nisu snimila nije moguće. Obzirom na to da sam osobno vidio učiteljice sa golim pupkom ukrašenim pirsingom naravno , ništa me ne može začuditi. Ali da je ova \"Singerica\" i pored ovakvog ponašanja svima podijelila petice nitko ne bi znao za poderanu suknju.

  • snjegi 29.01.2008.

    Vjerojatno ta nastavnica u sedmim razredima šalje djecu po pletaće igle i vunu pa plete pulovere, a u osmima se odala kukičanju. O reakciji roditelja sedmih i osmih razreda uskoro više na portalu 24sata.

  • bijela latica 29.01.2008.

    Točno to had..očitovat će se u narednih 10 godina kako to ide kod nas... Ja vjerujem da je ovo istina jer znam da ima svakakvih učitelja kojima nitko ništa ne može jer su procedure \"utvrđivanja\" ovako očitih događaja toliko dugačke da je brže dijete prebaciti u drugu školu nego čekati da se \"misteriozni slučaj\" razriješi... I to još ovako važan predmet...u doba kada hrpa ljudi ne zna niti pravilno pisati na svojem jeziku... Ok, ne znam ni ja savršeno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare