To je to što me zanima!

Split: Pokrao Šveđane, jednog je pogodio kamenom u glavu

Jedan je turist dobio kamenom u glavu i napadač mu je ukrao stvari vrijedne tri tisuće kuna. Završio je u bolnici, a težina njegovih ozljeda nije poznata
Vidi originalni članak

Dvojica mladih Šveđanina napadnuta su u utorak oko 3 sata u parku kraj autobusnog kolodvora u Splitu. 

Jedan je dobio kamenom u glavu i napadač mu je ukrao stvari vrijedne tri tisuće kuna. Završio je u bolnici s lakšim tjelesnim ozljedama. 

Splitska policija je ubrzo uhitila T.K. (47) iz Omiša, kojeg sumnjiče za napad i razbojstvo. Nakon ispitivanja su ga pustili. Do sada nije bio kažnjavan.  

Policija je vratila ukradenu torbicu Šveđanima.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • libeluli 12.07.2012.

    Ovo je grozno, napasti, ozlijediti, ukrasti i kad ga uhvate, ispitaju ga i puste...treba to odmah presuditi pa da bude u zatvoru makar dok prodje sezona...ili radi i dalje ..toljagom

  • vinja 11.07.2012.

    Plicija je vratila trbicu Šveđanima, a napadača sumnjiče. Što imaju sumnjati ako su kod njega našli torbicu, valjda je sve jasno. I što kane poduzeti s napadačem osim što su ga pustili.

  • marinac_1 11.07.2012.

    A već je bilo dosta toga od silovanja pa pljačkanja ove godine. Vlada bi trebala prije ulaska u HR postaviti tablu ""Ovo je ipak samo Hrvatska, ulazite na svoju odgovornost"" pošto se policiji yebe. Možda dolazi bagra iz bosne tu krasti pošto imaju dvije domovnice. Ova sigurnost furešta je velika negativna mrlja na HR iako se meni osobno ybebe za turizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare