To je to što me zanima!

Split: Radnica i šef otjerali su razbojnika iz trgovine

Nepoznati razbojnik pokušao je u ponedjeljak oko 18.20 sati, uz prijetnju pištoljem opljačkati dućan. Oko 20 sati dvojica su opljačkali ljekarnu
Vidi originalni članak

Maskirani razbojnik pogjegao je glavom bez obzira pri pokušaju pljačke Konzumove prodavaonice u Kijevskoj ulici u Splitu. Pljačkaš je u trgovinu ušao u ponedjeljak oko 18.30 sati, te prislonio blagajnici Mandi Burić(48) pištolj na glavu i zatražio novac. Odvažna Manda rukom je makla pištolj i povikala: Šefe, šefe! Ljutiti pljačkaš kaznio je Mandu udarcem pištolja po glavi, ali prava drama tek je počimala. Stigao je šef Branko Periša (54), koji je u skladištu čuo Mandine povike. Hrabri poslovođa odmah se počeo hrvati s lopovom, ali je i on zadobio udarac po glavi i nekoliko rasjekotina na licu. Ipak, pljačkaš se prestrašio Mande i Branka te bez plijena trčeći pobjegao iz trgovine. Nakon policijskog očevida Manda i Branko otišli su u splitsku bolnicu gdje su im ustanovljene lakše tjelesne ozljede.
Oko 20.10 sati dvojica muškaraca, od kojih je jedan bio maskiran, upali su u ljekarnu i uz prijetnju pištoljem ukrali nepoznatu svotu novca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare