To je to što me zanima!

Splitska policija: Intervencija u Sinju nema veze s Kosoricom

Šef splitske Policijske uprave Ivica Tolušić izjavio je kako privođenje nema nikakve veze s premijerkom već da su policajci reagirali zbog remećenja javnog reda i mira
Vidi originalni članak

Splitska policija izdala je priopćenje o incidentima na Sinjskoj alci prošle nedjelje. Kažu kako su policajci u civilu upozorili nekoliko vidno alkoholiziranih ljudi da prestanu vikati i galamiti. Dio opomenutih se razišao, ostali su zašutjeli, a dvojica su nastavili vikati. Policajci su ih zbog neposluha vezali uz uporabu sile te priveli uz pomoć interventnih policajaca. Privedeni su bili pijani, a izmjereno im 1,14, odnosno 0,97 promila alkohola u krvi.

Šef splitske Policijske uprave Ivica Tolušić izjavio je za Index kako privođenje nema nikakve veze s premijerkom Jadrankom Kosor već da su policajci reagirali zbog remećenja javnog reda i mira.

Inače, policajci koji su ih priveli nisu pripadnici osiguranja premijerke Kosor, već pripadnici Policijske uprave Splitsko-dalmatinske. Svejedno, splitska policija provodi istragu o mogućem prekoračenju ovlasti.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • SuncevaEnergija 11.08.2011.

    Tito je za njih bio mali mis ! Samo tako Vlaisavljevicka imas pravo jer smo mi u Hrvatskoj OVCE a ti nasa COBANICA

  • berislae1 11.08.2011.

    Izgleda da su ih Zoki i crveni predsjednik morali jako napiti da bi ih pridobili,hahahaha...

  • Crozona forum 11.08.2011.

    Zamislite da se uvaženoj sviti približi neki pijanac i nekim slučajem kaže što misli o njima?! To nikako ne priliči demokratskoj državi poput naše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare