To je to što me zanima!

Splitska policija uhitila dvojicu napadača na Antu Tomića

Ante Tomić napadnut je nešto prije 22 sata dok je bio u društvu prijatelja, kada su mu prišla dvojica mladića od kojih ga je jedan pokušao udariti u glavu
Vidi originalni članak

Splitska policija uhitila je dvojicu napadača na Antu Tomića. Oni su četvrtak navečer napali poznatog novinara i pisca i ukrali mu šešir, a njegovog prijatelja udarili su šakom u glavu, i to nakon Festivala pričanja priča "Pričigin" u Domu mladih u Splitu.

Policija je jednog od napadača uhitila vrlo brzo nakon incidenta mladić uhićen nakon incidenta, dok su drugog uhitili u petak ujutro. Obojica su privedeni na krim obradu.

Najgore je u svemu prošao Tomićev prijatelj koji je dobio udarac u glavu i potražio je i liječničku pomoć. Udarac je zapravo bio namijenjen Tomiću, ali se on izmaknuo pa je nastradao njegov prijatelj.

Ovo je već drugi napad na Tomića, koji je napadnut i u veljači 2014. godine, kada ga je nepoznati muškarac na splitskoj Pjaci zalio kantom fekalija. Policija za njim još traga.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • SAINT 03.04.2016.

    to je jedan jugo odrpanac , a glumi Hrvata iz nevolje

  • 02.04.2016.

    Ponekad pogađa u srž problema u svojim kolumnama koliko god subjektivan bio, a mnogi će reći jugonostalgičarski orijentiran...

  • ivanunited 01.04.2016.

    biće da su ga opet nedužna napali....ante pazi nase

Komentiraj...
Vidi sve komentare