To je to što me zanima!

Splitski HDZ opleo je po Ivici Puljku: 'Gdje bračni par Puljak prođe tu trava više ne raste...'

Nakon gostovanja u emisiji aktualnog gradonačelnika Splita oglasio se i splitski HDZ. Naime, na pitanje koje projekte je njegova vlast realizirala u Splitu istaknuo je 'projekt Žnjan, Tehnološki park, garaže, ITS sustav...'
Vidi originalni članak

HDZ je u Hrvatskoj mladima uništio nadu da naša zemlja jednog dana može biti bolja. Uveli su klijentelizam, korupciju i kriminal. Tu ne mislim na pojedince već HDZ kao organizaciju koja je pravomoćno osuđena za kriminal i zločinačko udruživanje za pljačku države i naših novaca - ustvrdio je to u emisiji Nedjeljom u 2 splitski gradonačelnik Ivica Puljak. 

Nakon gostovanja u emisiji aktualnog gradonačelnika Splita oglasio se i splitski HDZ. Naime, na pitanje koje projekte je njegova vlast realizirala u Splitu istaknuo je 'projekt Žnjan, Tehnološki park, garaže, ITS sustav...'. Dok HDZ kaže kako se radi o projektima koje je ostavila prethodna vlast.

SUSPENDIRANA PROČELNICA U Splitu ukinuli funkciju koju je obavljala Đerek! Ona reagirala: 'Preslikali su HDZ-ov model'

- Ivica Puljak, predsjednik stranke s rejtingom od 1% ima jednak broj gostovanja u Nedjeljom u 2 kao i premijer Plenković. Toliko medijskog prostora, a retorika ista kao kad je prvi put gostovao. S bitnom razlikom - prvi put je mogao glumiti naivnog zanesenjaka i znanstvenika koji želi mijenjati stvari.

Ivica Puljak više nije simpatični oporbenjak s fakulteta nego već 3 godine gradonačelnik drugog najvećeg grada u državi, dakle čovjek koji obnaša izvršnu vlast i ima odgovornost za upravljanje Splitom. To je pozicija s koje on mora polagati račune, a ne se praviti Englez u prime terminu s nacionalnom frekvencijom.

ZAJEDNIČKA FRONTA OPORBE Ivica Puljak pozvao Splićane na prosvjed protiv HDZ-a u Zagreb, svima će osigurati prijevoz

Ivica je imao priliku sve to što je danas rekao u emisiji napraviti u svom mandatu, ali gradonačelnik je koji nije ispunio svoja obećanja i koji nema rezultate. Sve nabrojano, od Žnjana, preko Tehnološkog parka, do garaža, aglomeracije i ITS sustava projekti su koje mu je HDZ ostavio. I da parafraziram Teslu, nije mi žao što se hvali njegovima, žao mi je što nema svoje.

Velika koalicija ljevice o kojoj mašta, moguća je samo ako CENTRA ne bude u njoj jer iskustvo je pokazalo - gdje bračni par Puljak prođe tu trava više ne raste. Odrekli su se svih partnera i bivših kolega kao da ne postoje, a vjerni su samo kupljenom žetonu Barbiru.

PULJAK KOD STANKOVIĆA 'Svi koji smo bili na prosvjedu radikalni smo jer radikalno želimo promijeniti Hrvatsku'

Vrijeme vam je isteklo i još 3 gostovanja u Nedjeljom u 2 više ne mogu popraviti sve loše što ste u Splitu napravili - objavili su na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • crveni sdp-ovci 19.02.2024.

    HDZ će vas pobijediti i dosta nam vas je bilo od 45 - 90.

  • PeroZagreb2023 18.02.2024.

    Prava je sramota Dalmatinske Zagore i njenih stanovnika da ovaj bezveznjak, koji nema tri čiste u glavi, a laže kao pravi komunista, gleda u oči i ne stidi se., da potječe sa tih prostora.

  • 18.02.2024.

    Bravo Gospodine Puljak👏i svaka vam čast jer uistinu svaka vam riječ bila na mjestu✌️ jer zloglasnoj kriminalnoj organizaciji hdz bilo bi najbolje da vrate sve što su pokrali od🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare