To je to što me zanima!

Splitski HDZ traži da im se Dragan Primorac ispriča

Primorčevi volonteri su, kaže Dujomir Marasović, Hebrangovu volonteru uzeli torbu. Iz nje su izvadili sliku Hebranga i nalijepili je na svoj štand...
Vidi originalni članak

Dujomir Marasović još uvijek čeka ispriku Dragana Primorca splitskom HDZ-u i Marku Miljkoviću, članu mladeži splitskog HDZ-a kojeg su Primorčevi aktivisti prevarili u srijedu navečer. Naime, Miljković je na štandu prikupljao potpise za Hebranga te se oko 18. sati uputio kući. Sreo je poznanicu koja je radila isti posao, ali za Pimorca. Dok su razgovarali, Primorčevi aktivisti uzeli su mu torbu i iz nje izvadili Hebrangovu sliku. Sliku su nakon toga zalijepili na štandu ispod Primorčeve.
- Odmah su pozvali medije i počeli se hvaliti da su se Hebrangovi volonteri otišli Primorcu. Taj postupak je sramota za Dragana Primorca i pozivam ga da se ispriča. Ne može predsjednik Hrvatske svoju kampanju temeljiti na laži, obmani i demagogiji - rekao je Marasović.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nenek666 15.11.2009.

    Bedaček do bedačeka.

  • dalmatinac123456 14.11.2009.

    marasoviću vi ste prije svega lječnik ,trebali bi se malo aktivirati oko listi čekanja na pojedine preglede. a što se tiče hebrangove slike na štandu primorca mislim da mu nedonosi ništa pozitivno .naprotiv i ja koji sam do sada glasa svaki put isljučivo za HDZ ovaj put neču jer nam je kandidat katastrofa ,mislim da HDZ ima puno kvalitetnijih kandidata .

  • vinine 13.11.2009.

    dujomire a da se pozabaviš svinjskom gripom jer za to si plaćen i nama svaki mjesec se odbija iz zdravstvenog, svinjo glupa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare