To je to što me zanima!

Splitski 'Mad Max' opet će u zatvor, oduzet će mu i Suzuki?

A.P. (19) koji je u studenom divljao splitskim ulicama na motociklu i sve snimao u prvom je navratu u zatvoru proveo 30 dana, a sad će zbog novootkrivenih prekršaja u zatvor na još 15 dana...
Vidi originalni članak

Podsjećamo, mladi Splićanin na slobodu je, nakon 30 dana zatvora, izašao u prvoj polovici prosinca, a njegov je odvjetnik Mario Vuković objasnio da je istekao zakonski rok za njegovo zadržavanje. 

- U jednom postupku čeka se pravomoćnost presude, dok u drugom postupku presuda još nije donesena, rekao nam je tada Vuković. 

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAKON 30 DANA Splićanina koji je divljao na motoru pustili su na slobodu

U tom drugom postupku sad je donesena nepravomoćna presuda prema kojoj mu je zbog 23 nova prekršaja dosuđeno 15 dana zatvora, 13 tisuće kuna kazne, a trajno mu se oduzima motocikl Suzuki, javlja Dalmatinski portal

Za nova 23 prekršaja kažnjen je s 15 dana zatvora i 13.000 kuna. Izrečena mu je zabrana upravljanja svim kategorijama motornih vozila u trajanju od 10 mjeseci, a sud mu je ovoga puta i trajno oduzeo motocikl Suzuki GSX R 1000 s kojim je počinio brojne prekršaje. Osim toga okrivljeni mora platiti sudske troškove u iznosu od 300 kuna, navodi Dalmatinski portal. 

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OTAC DIVLJAKA IZ SPLITA 'Moj Adrian je bio u zatvoru s ubojicama i turskim dilerima'

Inače, mladi Splićanin u prvom je postupku nepravomoćno osuđen na 80 dana zatvora i 14.000 kazne, a i prije ova dva postupka šest je puta pravomoćno osuđivan za prometne prekršaje. 

Motor Suzuki s kojeg je snimao divlju vožnju splitskim ulicama privremeno mu je oduzet, a u suludoj vožnji zbog koje je i završio u zatvoru napravio je više od 80 prometnih prekršaja...

Idi na 24sata

Komentari 102

  • ZGpurger 10.01.2020.

    Ovo je sramota za sve bikere, mislim da bi i oni tu trebali urgirat. Pozdrav svim bikerima 🤘🤘

  • Ekaterina_1 10.01.2020.

    Dijete žudi za medijskom pozornošću. A vi mu je dajete.

  • Popy_1 10.01.2020.

    Dvi godine mu udrit kazne pa nek opet divlja...a tata ce opet kmecat da mu je dite s kriminalcima...da je tata imalo normalan sam bi ga strpa u zatvor. Bolje i to nego da ubije sebe ili nekog drugog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare