To je to što me zanima!

Splitski uhljeb Pauk zasjeo je u novu fotelju: Nije bilo natječaja

Splićanin Pauk je poznat po svojim radikalnim i sočnim ksenofobnim stavovima koje je iznosio i po društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

Martin Mladen Pauk (30), član DP-a i splitski gradski vijećnik koji je u studenom 2022. na toj dužnosti zamijenio stranačkoga gradonačelničkog kandidata Arisa Zlodru, sada je postao zaposlenik Upravnog odjela za upravljanje nepokretnom imovinom, izgradnju i održavanje u Županiji, piše Slobodna Dalmacija

MILAS O KSENOFOBIJI Čudan slučaj splitskog uhljeba M. P. (29): Glupost je mnogo opasniji neprijatelj od zla...

Kako navode, za transfer inženjera geodezije s dosadašnjeg radnog mjesta u (državnom) Hrvatskom hidrografskom institutu (HHI) u županijsku fotelju nije bio potreban natječaj budući da je riječ o prelasku unutar državnih i županijskih službi. Najpoznatiji splitski uhljeb, kako ga nazivaju, u prosincu prošle godine je postao i novi predsjednik Upravnog vijeća županijskog Zavoda za prostorno planiranje, a na to mjesto je došao arhitekta Josipa Matijevića.

PETROVU JE OVO 'PRVI GLAS' Martin Pauk priznao da su u Mostu gomilali lažne profile

Iako su prve najave bile kako će ga smjestiti u Upravni odjel za zaštitu okoliša na čijem je čelu pročelnica Marija Vuković, sada se slobodna fotelja našla u resoru za upravljanje nepokretnom imovinom, izgradnju i održavanje kojim ravna pročelnica Anamarija Bralić Silić. To je najfriškiji odjel unutar županijske uprave, utemeljen i zadužen, među ostalim, i za izradu Registra imovine koju posjeduje Županije, gdje mnogo nekretnina nije bilo niti evidentirano, a kamoli u funkciji, piše Slobodna Dalmacija. 

Pauk je u Gradsko vijeće u Banovini ušao na Mostovoj listi nakon lokalnih izbora 2017. godine. S 24 godine postao je povjerenik spomenute stranke za najveći dalmatinski grad, no uskoro je bio prisiljen izaći iz njihova vijećničkog kluba. Tijekom 10 mjeseci bio je nezavisni lokalni zastupnik, a u listopadu 2018. pridružio se stranci Neovisni za Hrvatsku Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića.

Poznat je po svojim radikalnim i sočnim ksenofobnim stavovima koje je iznosio i po društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • debelahladovina09 23.11.2023.

    Tek sad uhljeb moze bezgranicno krast

  • BoyZG 08.09.2023.

    Imamo Hrvatsku

  • 08.09.2023.

    Jel ovaj iz stranke dalmatinska akcija

Komentiraj...
Vidi sve komentare