To je to što me zanima!

Splitski vijećnik Martin Pauk: 'Balavice dobile puno prostora'

Nezavisni vijećnik Martin Mladen Pauk (25) nije zadovoljan pažnjom koju je privukla tučnjava maloljetnica u Splitu, a sam je poznat po tom što je pozvao slovenskog političara na obračun u ringu
Vidi originalni članak

Na splitskom gradskom vijeću se tema nasilja među mladima "povukla" pred kraj vijećničkih pitanja. Zastupnik stranke Pametno nije bio zadovoljan izostankom osude nasilja, s obzirom na to da je tučnjava splitskih učenica bila udarna vijest u svim medijima. 

Nezavisni (donedavno Mostovac) vijećnik Martin Mladen Pauk (25) pak je nezadovoljan upravo medijskom pažnjom.

TRAŽILA LIJEČNIČKU POMOĆ Tučnjava u Splitu: Djevojka se žalila na mučnine i glavobolju

- Dvije balavice dobile su puno prostora, a pronašao sam tek mali tekst o 23-godišnjoj sportašici Nikiti Glasnović - zgrozio se mlađahni Pauk, koji je inače postao nacionalno poznat jer je pozvao slovenskog političara Žana Mahnića na obračun u ringu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odmah su se svi složili i osudili nasilje kod mladih.

- Imali smo sastanke s policijom i ravnateljima škola kako bi podigli svijest o prevenciji vršnjačkog nasilja - između ostalog je kazala dogradonačelnica Jelena Hrgović (HDZ).  

UFC U ŠKOLAMA Splićanke su se mlatile do krvi: 'Neki učenici tuku se za novac'

I predsjednik Gradskog vijeća Jure Šundov (HGS) apsolutno je na strani nulte tolerancije na nasilje.

Iako svojedobno nije reagirao na jedno drugo "vršnjačko nasilje", kada je na nedavnoj sjednici gradskog parlamenta šef njegove stranke Željko Kerum skočio iz stolice i krenuo se fizički razračunavati s Tonćom Blaževićem (HSLS), uz verbalne prijetnje i psovke.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • EmilCandor 13.03.2019.

    Martine Pauk - greškom iliti omaškom si vijećnikom i zato se pokrij ušima da ne skuže tvoja mentalno-skliska ograničenja. I da, prijavi se na neki tečaj iz povijesti: ne postoji samo BLA Fašizam; ne postoji samo BLA Nacizam. To su crne crnine kojih se trebaš kloniti, osobito ako blage veze nemaš što predstavljaju. Ne zavaravaj se, pojma o tome nemaš!

  • zebra 27 01.02.2018.

    Pa to im je i bio cilj ovim dvjema balavicama da se potuku i da netko sve to snima mobitelom da stave to na internet i da dobiju poslje medijske pažnje.. Očito pate od medijske pozornosti, a nisu našle drugi način kako dospjet u medije.. Znanjem, sportom, nekim drugim natjecanjima to im ne ide, najlekeše je nać jednu sličnu budalu i onda se tuć..

  • nori 🖖 01.02.2018.

    Pljunuti Saucha

Komentiraj...
Vidi sve komentare