To je to što me zanima!

Splitsko-dalmatinska ima 143 oboljelih od korone, umrla žena

Ukupno je 231 osoba pod mjerom samoizolacije. Na bolničkom liječenju u KBC-u Split je 25 covid pozitivnih osoba dok se četiri osobe nalaze na respiratoru
Vidi originalni članak

U Splitsko-dalmatinskoj županiji su u posljednja 24 sata zaražene 143 osobe, a umrla je jedna žena, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer civilne zaštite.

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 388 obrađenih testova danas su 143 novooboljele osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivne na covid infekciju.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Zagrebačkoj županiji ima 98 novozaraženih koronavirusom

Iz Splita je 92, Solina 13, Kaštela deset, Podstrane šest, Omiša i Dugog Rata po četiri, te Klisa tri. Trilj ima dvoje oboljelih, dok po jednog imaju Imotski, Makarska, Stari Grad, Supetar, Trogir, Gradac, Okrug, Šolta i Cista Provo.

Ukupno je 231 osoba pod mjerom samoizolacije. Na bolničkom liječenju u KBC-u Split je 25 covid pozitivnih osoba dok se četiri osobe nalaze na respiratoru.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Istri 21 novozaraženih koronom, dvoje preminulo

Prema izvješću KBC-a Split, u protekla 24 sata umrla je 97-godišnja žena koja je uz brojne komorbiditete bila pozitivna i na covid infekciju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap* 27.03.2022.

    Sve manje zarazenih

Komentiraj...
Vidi sve komentare