To je to što me zanima!

Spomen ploču Luki Ritzu postavili na njegovu školu

Da se ne zaboravi, piše na spomen ploči Luki Ritzu koju su u utorak u “njegovoj” Grafičkoj školi postavili roditelji i ministar obrazovanja Fuchs
Vidi originalni članak

Da se ne zaboravi, piše na spomen ploči ubijenom Luki Ritzu koju su u utorak u “njegovoj” Grafičkoj školi postavili roditelji i ministar obrazovanja Radovan Fuchs. Učenici su nosili majice s natpisom “Ja sam Luka Ritz”.
- Ploču smo postavili u predvorje kako bi je vidio svatko tko posjeti školu - rekao je ravnatelj škole Dubravko Deželić. Luka je umro 12 dana nakon što su ga 1. lipnja 2008. trojica nasilnika pretukla tražeći novac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Spuzvabob2 01.06.2010.

    a daj molin te,stalno ima tih huligana koji te prebiju ako nemaš kunu-dvije u sebe,Luka je poseban samo zato što su njega ubili,ali poanta je da se to stalno događa svima i opće poznata je stvar u Zg-u....svaka čast pok. Luki ali onda bi svakom tako trebalo dić spomenik....

  • karter 01.06.2010.

    Pretjeruje se sa spomen pločom. U mnogim školama su se nalazili učenici koji su tragično okončali, a sada bi izgleda trebalo ovako postupati?

  • vanbračna kći 01.06.2010.

    Ok. Treba spomen ploča, ali prvenstveno treba gamad, koji su počinili ovo kazneno djelo, adekvatno kazniti da se ovako nešto više ne ponovi i da se više ne postavljaju spomen ploče!

Komentiraj...
Vidi sve komentare