To je to što me zanima!

Sporazum o slobodi za R. Karadžića izgorio 2001.?

U sporazumu, prema Karadžićevoj tvrdnji, Amerikanci haaškom optuženiku jamče da neće ići u Den Haag. Sporazum je izgorio 2001. godine
Vidi originalni članak

Odvjetnik haaškog optuženika Radovana Karadžića Goran Petronijević u utorak je za beogradsku "Politiku" rekao da je u požaru izgorio originalni sporazum Holbrooke - Milošević - Karadžić. U sporazumu, prema Karadžićevoj tvrdnji, Amerikanci haaškom optuženiku jamče da neće biti izručen u Den Haag.
- Dokument je na vrlo čudan način nestao iz arhive Ministarstva vanjskih poslova u Beogradu početkom 2001. godine - rekao je Petronijević.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sussi 19.08.2008.

    ma kako se to moglo desiti da izgore papiri i da ih neko ukrade , on je ratni zločinac čitav svijet zna njemu nisu potrebni nikakvi papiri , toliki je narod pobio i sad bi on da je na slobodi ma mamu mu j.... , i tog Holbrooka treba strpati u zatvor zajedno s njim , nedat im ni jesti ni piti , ma znate šta treba im suditi u Srebrenici nek im narod sudi . opet su oni zaštićeni i u Hahgu.

  • cocalo 19.08.2008.

    Bas me cudi da se u toj drzavi takva cuda mogu desavati. Ko bi to reko? Samo nek oni njemu fino procitaju kucni red tamo gdje vec je i nek paze da ga se smrad pridrzava.A za zastitu bolje da se obratio \'durexu\' ili nekom slicnom jer drukciju nece nikad dobit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare