To je to što me zanima!

Hvala čitateljima na pomoći! Sad se bacamo na posao...

Mnogi čitatelji su nas upozorili da im se sporije učitava portal 24sata. Poslali ste nam vrijedne informacije koje ćemo ispitati. Razmatramo i sve druge prijedloge
Vidi originalni članak

Dragi čitatelji portala 24sata, 

hvala svima koji su komentirali i javljali nam se putem maila. 

Problem smo shvatili ozbiljno i naši developeri će svakako detaljno proučiti vaše informacije. 

Dakako bilo je puno primjedbi na reklame, ali naravno, one su nužne da bi portal funkcionirao. Svakako ćemo razmotriti ukoliko neke od njih usporavaju portal.

Probleme s mobilnim aplikacijama smo također dobili i tome ćemo se isto posvetiti. Na mobilnim platformama ćemo uskoro raditi puno više i tu možete očekivati brojna poboljšanja. 

I ranije smo primijetili da razni dodaci (Add-ons) unutar preglednika znaju izazvati probleme prilikom učitavanja. 

Svakako savjetujemo da redovito napravite update preglednika

Žao nam je ukoliko ste imali problema dosad i nastojat ćemo ih što prije riješiti. 

Uredništvo

Daljnje probleme sa učitavanjem stranica i dalje možete prijaviti na mail online@24sata.hr 

Opišite nam: 

 - na kojoj stranici ste uvidjeli problem

 - preglednik koji koristite (Firefox, Explorer, Chrome, Safari) i verzija 

- koristite li broadband vezu (adsl) ili nešto drugo?

- napišite nam i koji antivirusni program koristite te imate li neki program koji štiti/filtrira web sadržaje

Idi na 24sata

Komentari 126

  • GeorgeCloun 28.11.2012.

    Evo moj problem , zašto izbjegavam "24sata". Koristim "Firefox" i pri prvom otvaranju "24sata" preglednik se smanji na taskbar i potraje nekoliko sekundi, te se opet pojavi slika preko cijelog ekrana. Inače, najsporije se učitava od svih drugih portala.

  • Capafiori 26.10.2012.

    Molim redakciju 24 sata da se ozbiljnije pozabavi pitanjem bodova korisnika jer, ili vam je netko stran u programu, ili se pojedini administratori igraju sa time. Nakon posta jedne čitateljice koja je postavila isto pitanje, ali u članku koji nema veze sa time, pomislila sam da ona nije nešto dobro vidjela ili je previdjela kaznu o kojoj nam i dalje nema obavijesti u aktivnostima, no, noćas sam uočila da mi je pred očima nestalo 50 bodova. Kako privilegiju dobivanje takve količine bodova u jednom danu imaju samo pojedinci, pitam vas da li je takva privilegija kažnjavanja oduzimanjem bodova namijenjena i nama, višegodišnjim korisnicima? Nemojte mi odgovoriti da je neki post "možda" pod kaznom, jer nije, makar koliko vidim, nego provjerite što se događa kod vas i tko to radi. Naravno da isključujem mogućnost greške u programu obrade jer bi i do sad takva greška bila uočena. Hvala na odgovoru i da, bacite se na posao.

  • Capafiori 24.10.2012.

    Molim da u programu napravite postavku kojom će se svakog korisnika obavještavati o kazni koju možemo vidjeti u svojim obavijestima, jer ne vjerujem da se itko vraća gledati "stanje" svog komentara, pa time korisnici ni neznaju da imaju kaznu. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare