To je to što me zanima!

Sprejem napali poštara i ukrali mu novac koji je nosio u torbi

Zagreb: U Ulici V. Ročića oko 11,10 sati nepoznati su počinitelji napali poštara i pošpricali ga sprejem. Ukrali su mu torbu u kojoj je nosio novac, uglavnom penzije
Vidi originalni članak

Vidio sam dvojicu mladića kako prilaze poštaru koji je izlazio iz susjedova dvorišta. Imali su oko 24 i 25 godina. Na glavi su imali kapuljače. Zgrabili su poštarevu torbu i počeli je vući. Pošpricali su ga nekim sprejem po licu, a jedan ga je udario šakom u glavu. Muškarac je pao krvave glave, a motor je pao na njega. Mladići su zgrabili novac iz torbe, a potom lagano odšetali do parkiranog novijeg plavog Fiat Punta, zagrebačkih oznaka, gdje ih je čekao treći. Mi smo se svi sjatili na ulicu. Poštar je bio u potpunom šoku, prepričao nam je jedan od susjeda s Markuševca koji je u četvrtak oko 11.10 sati svjedočio brutalnoj pljački 42-godišnjeg poštara. Pljačakaši su, prema neslužbenim informacijama, odnijeli oko 80.000 kuna.

- Vidjela sam isti taj automobil nekih sat vremena ranije kako kruži po kvartu. Očito su ga čekali - govori jedna od susjeda.

- Trebam uskoro platiti režije, a ne znam kako ću. Ostalo mi je samo 200 kuna - govori jedan od umirovljenika iz ulice koji je u ovoj pljački ostao bez mirovine. Policija traga za razbojnicima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ッi シ 10.02.2011.

    80.000 kuna. kod postara ? o_O to je dosta velika svota novaca da se vuce sa sobom

  • konjina 10.02.2011.

    mladež hdz-a

  • axlica 10.02.2011.

    kako mi se gade takvi smradovi eee ono čovjek obavlja svoj posao, radi si za kruh i nosi drugima njihov i onda se nađe tako bezobrazna gamad i napadne ga.. ma eeee da sam ja na vlasti takvi bi bez cijelih šaka ostajali da više nikad to ne ponove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare