To je to što me zanima!

Šprem: I ja ću na burzu nakon što mi završi saborski mandat

Boris Šprem je govorio o ukidanju povlaštenih saborskih mirovina i zastupničkim povlasticama. Smatra kako povlastice nisu prevelike, već su u skladu s funkcijom
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Boris Šprem je u intervjuu za Dnevnik HTV-a govorio o ukidanju povlaštenih saborskih mirovina i zastupničkim povlasticama. Smatra kako povlastice nisu prevelike, već su u skladu sa zastupničkom funkcijom. Predsjednik Sabora je na pitanje što je sa saborskim zastupnicima nakon što im prestane mandat, a nema se kamo vratiti, rekao kako trebaju ići na burzu te da je i on jedan od njih. 

Šprem je kazao kako je zadovoljan što se Vlada ovih dana bavi rješavanjem problema subvencija. Istaknuo je kako se to naprosto mora smanjiti, jer je udio državnih potpora u BDP-u u Hrvatskoj dva puta veći nego u Europskoj uniji. Kazao je kako nije zadovoljan pojedinim Vladinim kadrovskim rješenjima.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • zagi28 26.03.2012.

    Gospon Šprem, pa evo Vam krasna prilika da to promijenite dok ste tu gdje jeste i ne budete morali na burzu. Postavite takve zakonske okvire da se u ovoj zemlji više ne može krasti, da nitko ne može dobiti plaću za nerad, da se ne zapošljava po vezama, da se smanje nameti onima koji živim čudom još rade, da se pokrene privreda, da se smanje radna mjesta na državnim jaslama, da se smanji broj županija koje su nam nepotrebne radi administracije koju imaju, da se.... Ma ser*m bez veze. Sorry.

  • ee letit 25.03.2012.

    ukratko ne laaži dabogda ja bio tako na burzi do kraja života!!!

  • user_68097 25.03.2012.

    Stvarni mi je žao takvih političara koji će završiti na birou(otežani milijunskim iznosima koje su pokrali) jednostavno neću moći zaspati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare