To je to što me zanima!

Šprem ima rijedak oblik raka, uzimat će lijek kojeg istražuju

Zbog rijetkog oblika multiplog mijeloma u relapsu predsjednika Hrvatskog sabora liječit će nestandardnom terapijom. Tri tjedna uzimat će lijek koji je u fazi testiranja
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Boris Šprem ima izuzetno rijedak oblik multiplog mijeloma u relapsu, utvrđeno je opsežnom dijagnostičkom obradom u MD Anderson Cancer Centru u Houstonu. 

Kako je u utorak izvijestio Hrvatski sabor, liječnički konzilij na čelu s prof. dr. Hagopom M. Kantarjianom preporučio je da se u liječenju primjeni nestandardna ciljana terapija, čiji se rezultati očekuju nakon tri tjedna uzimanja lijeka. 

Kako se radi o lijeku koji je u fazi istraživanja, troškove boravka u Houstonu u potpunosti će snositi sam Šprem.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • željkop 12.09.2012.

    Puno sreće i ozdravljenje mu želim. Neka bude jak. Samo zašto on može u Ameriku na liječenje a stoka sitnog zuba ne može se liječiti ni tu u Hrvatskoj jer su ti lijekovi preskupi.

  • Majk1234 11.09.2012.

    Svim ljudima oboljelim od ovakvih i slićnih bolesti želim ozdravljenje i što bezbolnije lječenje, pa i gospodinu Špremu...ali neznam zašto kod nas politika mora imati "prste" u svemu.Svim roditeljima, bolesne djece,želim svu snagu ovog svijeta da izdrže u toj teškoj borbi...jer znam da ste dali sve što ste imali i mogli, da ste dizali kredite,molili preklinjali,samo da se pomogne vašem djetetu... ali znajte da niste sami... Koliko djece još čeka da im se pomogne ...koliko roditelja traži pomoć preko raznih medija....koliko djece je bilo bolesno, a da im se nije moglo pomoći,jer njihov lječnički konzilij nije mogao dati prijedlog Povjerenstvu HZZO-a...možda ga je i dao,a da taj isti prijedlog još sada stoji u nekoj ladici neke komisije...a nažalost-tog djeteta nema više među nama.NE SMIJEMO DOPUSTITI DA "PAROLA"OVE DRŽAVE BUDE:ZDRAVI IMAJU PUNO ŽELJ,A BOLESNI SAMO JEDNU-DA BUDU POLITIČARI!!!

  • kozaribok 11.09.2012.

    Čovjek je gospodin i želim mu sve najbolje!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare