To je to što me zanima!

Spremačica: Moj ljubavnik milijunaš mi je sve ostavio

Monika je s Jurgenom navodno prohodala 2001., a nakon tri godine veze ga je ostavila. Kod njega je ostala je raditi kao čistačica, a ondje je upoznala i supruga
Vidi originalni članak

Monika T. (60) iz Srbije tvrdi kako je upravo ona nasljednica svog bivšeg ljubavnika, njemačkog milijunaša Jurgena B., koji je preminuo prije sedam godina. U svojoj kući je žena pronašla oporuku u kojoj piše kako joj bivši ljubavnik ostavlja cijelu imovinu. Ipak, žena je umjesto da dobije pet milijuna eura završila na sudu.

S Jurgenom je navodno prohodala 2001. godine, a nakon tri godine veze ga je ostavila. Ostala je kod njega raditi kao čistačica, a ondje je upoznala i svog trenutačnog muža, koji je također radio na održavanju kuće njemačkog milijunaša. 

Jurgen je oporuku napisao samo nekoliko tjedana prije svoje smrti 2005. godine, a njegov odvjetnik je bio kraj njega dok ju je pisao.

- Bio sam kraj njega dok je pisao oporuku. Jurgen je bio usamljenik te je bio jako tvrdoglav. Nikome nije ništa ostavio. Monika tvrdi kako joj je sve ostavio, ali u oporuci piše da ona ne dobiva ništa - kaže odvjetnik. 

Ipak, nakon nekoliko godina na sudu, Monika je pronašla novu oporuku koju je Jurgen navodno kasnije napisao. U njoj tvrdi da joj sve ostavlja, javlja srpski Alo. Dokument je Monika odmah odnijela na sud, gdje su rekli da se radi o falsifikatu. Njeni odvjetnici kažu kako nikoga nije htjela prevariti, već je htjela samo doći do istine. Suđenje u Njemačkoj joj se nastavlja, a suci će odlučiti tko u cijeloj priči laže.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ujo66 05.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Driver_1_1 03.02.2012.

    Mamu im sve su mi uzeli, pokojnica najprije nema nikog dok je trebalo babetinu prati okrećati sluzit i po bolnicama vozat roda nigdje. Kad je crkla pol se srbije javilo svima teta. Da bog dao imali svega a nista ne užili. A ja opet živim...

  • 02.02.2012.

    ne znam da l bi pijan vojnik mogao ovakvu babu...........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare