To je to što me zanima!

Spreman je za novi početak: Kerum će se vratiti trgovini

Dug firme Kerum d.o.o. je 408 milijuna kuna, a naša potraživanja i vrijednost nekretnina je 820 milijuna kuna. Nama duguju preko 500 milijuna kuna, kaže Kerum
Vidi originalni članak

Željko Kerum do Božića se vraća  trgovini. Kako je najavio u Slobodnoj Dalmaciji, planira uskoro otvoriti deset dućana, vratiti dugove dobavljačima, Poreznoj upravi i ostalima nastale zbog hotela Marjan. Naime, Hypo Alpe Adria banka mu je zbog nepodmirivanja kredita za hotel u kolovozu 2012. blokirala tvrtku Kerum d.o.o. koja je bila jamac, te je bivši splitski gradonačelnik rasprodao svoj trgovački lanac koji se vodio pod tom tvrtkom sa stotinjak maloprodajnih trgovina i marketa. U međuvremenu se, kako je objavila Slobodna, Kerum službeno i razveo od supruge Ankice, te je spreman za novi početak, a novca tvrdi da ima..

- Dug firme Kerum d.o.o. je 408 milijuna kuna, a naša potraživanja i vrijednost nekretnina je 820 milijuna kuna. Nama duguju preko 500 milijuna kuna, a sada predstečajnom nagodbom i dogovorom sa svim stranama možemo prodati nekretnine i svima vratiti dug. S onim, ako što ostane, krenut ćemo dalje. Bez obzira što je teško, vrlo brzo ćemo otvoriti prvi market i desetke novih marketa u prvoj godini. Plan je 125 milijuna kuna prometa u trgovini mješovitom robom – rekao je Kerum za Slobodnu Dalmaciju.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • kormilar 02.11.2013.

    Kerume, tebi je najbolje sa bratom u Ogorju uzgajati zdravi domaći češnjak. Živjet ćeš na čistom zraku, jesti prirodnu hranu i nećeš se više sramotiti.

  • vemaria 28.10.2013.

    E moj Kerume prošla baba sa kolačima.

  • neven velenik 27.10.2013.

    ima seka para,Kerum slika i prilika opančara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare