To je to što me zanima!

Spremite se za uživanje u hrani u prirodi uz novi Skuhatćute!

Saznajte kako se pripremiti za obrok u prirodi ili na plaži, isprobajte 16 različitih recepata za musaku i spremite savršeni cheesecake sutra uz Skuhatćute.
Vidi originalni članak

U novom broju magazina za uživanje u hrani otkrijte maštoviti jelovnik za odlazak u prirodu ili na plažu. Tu su salate od tjestenine, raskošni sendviči te domaće grickalice koje se poslužuju uz kremaste povrtne namaze. Hamburgeri s gljivama, sendvič sa mesnim okruglicama, uvrnuti štapići s ribanim sirom i bosiljkom samo su neke od delicije koje možete ponijeti na piknik. 

Donosimo i 16 recepata za musaku - kraljicu složenaca. Osim tradicionalnih varijacija s krumpirima i patlidžanima, uz mljeveno meso izvrsno se slaže i leća, tikvice, gljive, batat - a isprobajte i vegetarijansku inačicu.   

Pročitajte savjete, trikove i recepte za savršeni cheesecake - od jagoda, bobičastog voća ili čokolade. Torte i kolači od sira s bogatim slojem voća izvrsno su ljetno osvježenje. Ledena torta  ili fantazija s preljevom od borovnica oduševit će sve ljubitelje laganih slastica. 

Ne zaboravite poslati omiljene recepte jer najslasnije nagrađujemo!   

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare