To je to što me zanima!

Opasno po život: Zagrepčani očito misle da su brži od vlaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pružni prijelaz u Ulici Trnava I. u zagrebačkoj Dubravi godinama je bio opasan jer nije bilo branika. A sada, kada su napokon postavljeni, prolaznici ih zanemaruju...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: Prolaznici u opasnost dovode i sebe i druge

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od najopasnijih pružnih prijelaza u Zagrebu, onaj u Ulici Trnava I. u zagrebačkoj Dubravi, godinama nije imao branike na pružnom prijelazu. Sad kad su oni napokon postavljeni, prolaznici se prave da ga nema.

Štoviše, prelaze preko pruge kratko prije jurećih vlakova. Neki od njih nisu niti pogledali dolazi li vlak iz bilo kojeg smjera.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • ČedomirMarić 12.01.2016.

    "Štoviše, prelaze preko pruge kratko prije jurećih vlakova. Neki od njih nisu niti pogledali dolazi li vlak iz bilo kojeg smjera." Ovo je izjava stolječa. Jureći vlakovi, samo ne znam u odnosu na što. Puževe možda. No, šalu na stranu. Živim blizu jednog takvog prijelaza, (Remetinec), a nerijetko pređem preko onog u Klari, i onog u Dugom Selu. S jedne strane je situacija da ljudi zaista zanemaruju znakove, a s druge strane je paradoksalno dugo čekanje ispred rampe u Dugom Selu ili Klari gdje rampu podiže čovjek. EEEJ u 21-om stolječu rampe na hrvatskim pružnim prijelazima podiže čovjek.

  • StjepanGrabic 12.01.2016.

    zivim u trnavi, 2. ulice dalje od pruge i mogu reci da sam vec lud od tog vlaka i vozaca kada mi se tocno stanu na ulicu pa ne mogu ni izaci da idem okolo na culinecku.tko im dade vozacku nabijem ih.pa bar da ostave taj jeb...i razmak izmedu.

  • Saguaro 12.01.2016.

    Kada nema rampe ne valja i onda se kuka.. sada kada je ima se ignorira i opet prelazi... I sada neka meni netko kaže da nismo nekulturna s....

Komentiraj...
Vidi sve komentare