To je to što me zanima!

Sramota u Osijeku: Evakuirali trudnice - krov im prokišnjava

U bolnici se nakon svakog jačeg pljuska sestre i medicinsko osoblje bore s poplavama. Tako je bilo u četvrtak na odjelu ginekologije, na prvom i četvrtom katu
Vidi originalni članak

Svaki put kada se nad Osijekom nadviju crni oblaci, u nekoliko odjela osječke bolnice nastane panika među medicinskim sestrama i osobljem. Svaka jača kiša uzrokuje probleme na višim katovima jer krov prokišnjava. Tako je bilo u četvrtak navečer na odjelu ginekologije, na prvom i četvrtom katu. Neke su pacijentice, s krevetima, preselili u hodnik.

Stanje u bolnici je sramotno. Kao da živimo u srednjem vijeku, kaže ogorčeni čitatelj čija je supruga bila u bolnici

- Supruga mi je poslala fotografije žena koje leže u hodniku. Ona je bila na četvrtom katu s bebom jer je tek rodila. Njima se slijevala voda niz prozore. Sestre su trčale i stavljale im krpe da zatvore rupe. I na prvom katu je bila panika. Prijateljica mi je morala na hodnik. Medicinske sestre su dva sata sakupljale tu vodu i nisu se ničim drugim bavile - obavijestio nas je čitatelj, koji je sredinom tjedna postao otac.

Zamjenik ravnatelja bolnice Tonči Mišević negira da je bilo panike.

- Točno je da je curilo na nekoliko mjesta, ali to nije ništa strašno i sve je odmah sanirano. Nije bilo nikakve drame - rekao je Mišević.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • gothicgirl 07.05.2012.

    Sestre su trcale i stavljale im krpe da zacepe rupe??

  • user_89542 06.05.2012.

    johnny be good@u pravu si......nažalost Osijek je ostao bez tvornica...polapala i uništila ekipa...sve što se stvaralo i izgradilo do 1945...samo što većina građana misli da je to iz Juge...malo sutra...1894. Samuel Reinitz osnovao u Osijeku obrtničku radionicu za proizvodnju sapuna(Saponia), 1856. god. poduzetni osječanin gosp. Josip Fösmayer i gosp. Mirko Reisner osnovali prvu tvornicu žigica u južnoj Europi, ujedno i prvu tvornicu u Osijeku. .Tvornica žigica (Drava), Poduzeće OLT d.d. utemeljeno je 1912. kao tvornica za proizvodnju i popravak poljoprivrednih strojeva, "Belje" je tamo već stotinama godina...da ne nabrajam dalje..sve je to tamo bilo prije 1945 i famoznih konfiskacija, nacionaliziranja...sovhoza i kolhoza!! A onda je sve otišlo u propast....a ovdje mi na forumu pjevaju kako su to ONI napravili...daaaa...pootimali od radnih ljudi, konfiskovali, dobili kredite od amera i sad oni kao pametni....haha

  • drg51 06.05.2012.

    da to prokišnjav bilo bi dobro,ali to se već pomalo iurušava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare