To je to što me zanima!

'Srbi, dobro odvagnite svaku svoju riječ o Alojziju Stepincu'

Govoreći za tjednik Nedeljnik, episkop slavonski Jovan rekao je da polazište u razgovoru o kardinalu Stepincu ne može biti komunistički proces protiv njega
Vidi originalni članak

Govoreći za beogradski tjednik Nedeljnik, episkop lipljanski Jovan rekao je da polazište u razgovoru o kardinalu Stepincu ne može biti komunistički proces protiv njega. Dodao je kako je Stepinac na tom procesu pokazao hrabrost i da je to presudno u postupku njegove beatifikacije. 

Objasnio je da Srbi trebaju odvagnuti svaku riječ koju izreknu o Stepincu jer u povijesti ništa nije jednostavno, naglasivši da su Stepinčeva brata 1943. ubili partizani.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • dadić 28.08.2015.

    Poštovani episkope! Živite u Hrvatskoj, državi sa većinskim hrvatskim i katoličkim stanovništvom! Stoga, počnite već jedanput to poštivati!

  • Vuk 107 brigada Valpovo 28.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • muskarac 28.08.2015.

    jesam ja nesto krivo procitala ili su srbi nesto napokon shvatili ?!?! zbunjena sam zbuunjena

Komentiraj...
Vidi sve komentare