To je to što me zanima!

Srbi nastavljaju prosvjedovati: Blokirali prometnice, izbila tuča

Zbog prosvjeda je na prometnici izbila i tuča. Naime, jedan od svjedoka je kazao kako je vozač u pijanom stanju se htio obračunati s masom, ali su ga prosvjednici vratili u auto te mu razbili bočno staklo
Vidi originalni članak

U Srbiji su i danas organizirani prosvjedi kako bi se zabranio rad Rio Tinta u Srbiji. Prosvjedi su počeli oko 14 sati, a prosvjednika je mnogo manje nego prošle subote, javlja N1.

Prosvjednici su blokirali prometnice u Novom Sadu, Nišu, Šapcu i Preljini.

Na prosvjed su stigli s transparentima koji su upućeni protiv covid potvrda, zagađenja u Šapcu i potpunom zabranom Rio Tinta u Srbiji. 

NEZADOVOLJSTVO Zakon izmijenjen pod pritiskom, prosvjedi u Srbiji se nastavljaju

- O.K,. pozdravljam ova dva zakona, ali Rio Tinto nije spomenut, oni su pomaknuli deponij u neko selo kod Krupnja, a čim pomiču deponij, znači planiraju Rio Tinto - rekao je jedan prosvjednik za N1.

Izbila tuča

Zbog prosvjeda je na prometnici izbila i tuča. Naime, jedan od svjedoka je kazao kako je vozač u pijanom stanju se htio obračunati s masom, ali su ga prosvjednici vratili u auto te mu razbili bočno staklo. .

Predsjednik Aleksandar Vučić je u Nišu rekao kako su ispunjene "sve želje i čestitke" prosvjednika, čak i one koje su bile "politički hir".

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zrno soli u glavi 11.12.2021.

    samo da su na ulici. Vučko povukao zakon o ekspropriaciji, a oni još na ulici?

  • 11.12.2021.

    Pola njih ni nezna zbog cega je prosvjed. Bitno da se pali i razbija. Izgubljena mladost.

  • Toni prijesednik 11.12.2021.

    Stara DPS partija koja na izborima dobije 3 procenata zeli opet doci na vlast I Pljackat drzavu kao ranije E to nemoze,.?!!Srbija raste I razvija se jer lopove odmah pohapse!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare