News

Komentari 15

Srbi nastavljaju prosvjedovati: Blokirali prometnice, izbila tuča

Srbi nastavljaju prosvjedovati: Blokirali prometnice, izbila tuča

Zbog prosvjeda je na prometnici izbila i tuča. Naime, jedan od svjedoka je kazao kako je vozač u pijanom stanju se htio obračunati s masom, ali su ga prosvjednici vratili u auto te mu razbili bočno staklo

U Srbiji su i danas organizirani prosvjedi kako bi se zabranio rad Rio Tinta u Srbiji. Prosvjedi su počeli oko 14 sati, a prosvjednika je mnogo manje nego prošle subote, javlja N1.

Prosvjednici su blokirali prometnice u Novom Sadu, Nišu, Šapcu i Preljini.

Na prosvjed su stigli s transparentima koji su upućeni protiv covid potvrda, zagađenja u Šapcu i potpunom zabranom Rio Tinta u Srbiji. 

- O.K,. pozdravljam ova dva zakona, ali Rio Tinto nije spomenut, oni su pomaknuli deponij u neko selo kod Krupnja, a čim pomiču deponij, znači planiraju Rio Tinto - rekao je jedan prosvjednik za N1.

Izbila tuča

Zbog prosvjeda je na prometnici izbila i tuča. Naime, jedan od svjedoka je kazao kako je vozač u pijanom stanju se htio obračunati s masom, ali su ga prosvjednici vratili u auto te mu razbili bočno staklo. .

Predsjednik Aleksandar Vučić je u Nišu rekao kako su ispunjene "sve želje i čestitke" prosvjednika, čak i one koje su bile "politički hir".

Najčitaniji članci