To je to što me zanima!

Srbija: Manekenka spasila čovjeka koji se htio ubiti

Šećući Brankovim mostom, lijepa je manekenka vidjela muškarca da stoji s druge strane ograde. Pozvala ga je na kavu i kazala mu da je život lijep
Vidi originalni članak

Katarina Vučetić, 25-godišnja manekenka, toga ponedjeljka se vraćala s castinga za spot Julija Iglesiasa. Prelazeći preko Brankova mosta u Beogradu, vidjela je policijsku patrolu okupljenu oko čovjeka koji je stajao s druge strane ograde mosta. Muškarac je bio odlučan da svoj život skonča skokom u rijeku. Ugledavši ga, upitala ga je zašto to radi i zar ne vidi da je život lijep. Kaže da je točno osjećala kako bi trebala nastaviti razgovor s tim čovjekom.
- Pitala sam ga hoće li mi reći što se dogodilo i tko ga je povrijedio. Ponudila sam mu cigaretu ili da odemo kupiti nešto slatko. Razgovor je tekao. Pričala sam mu o svojim krahovima i o tome kako se oni mogu riješiti i da život ne treba stati. Rekla sam mu da može raditi puno toga i da bi bilo bolje da s djecom ode na Adu - pričala je lijepa manekenka. Situacija je tako između njih postajala sve opuštenija, a Katarina sve sigurnija da može odgovoriti čovjeka od samoubojstva.
- Što će sada misliti svi ovi ljudi? Da skačeš radi mene? Hajde prijeđi na ovu stranu, idemo na kavu, ti častiš! - kazala mu je Katarina. Opušteniji je postao i potencijalni skakač s mosta pa joj je rekao da on ne pije kavu, a ni opcija čaj mu se ne sviđa te da bi on popio sok. Dodao je, gledajući policijski auto, i kako je siguran da će imati besplatan prijevoz. Konačno je odustao od ideje da se ubije i uhvatio je Katarininu ruku. Lijepoj je manekenki sada jedino žao što ipak nisu otišli na sok jer su muškarca prema proceduri odvezli u bolnicu. No on joj je kazao da se ne ljuti. Ulogu u spotu nije dobila, ali kaže da taj dan sigurno neće nikada zaboraviti.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dudica 11.06.2008.

    bravo djevojko dobila si ulogu za citav zivot

  • user_21159 11.06.2008.

    konacno jedna lijepa vijest nakon niza tuznih....bravo za Katarinu...

  • MARSHALL 11.06.2008.

    trebo je tražit da je naguzi na mostu, jebiga nije imo šta izgubit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare