To je to što me zanima!

Srbija napokon Hrvatskoj izručila krvnika s Ovčare: Ubijao je i silovao ženu pred djetetom

Ivan Husnik godinama se pokušao skrivati po Srbiji pod drugim imenom i tražio je srpsko državljanstvo kako bi izbjegao izručenje Hrvatskoj na odsluženje kazne zatvora od 10 godina za silovanje u ratnom Vukovaru
Vidi originalni članak

Srbija je u četvrtak, 7. srpnja, Hrvatskoj izručila Ivana (Ivicu) Husnika, poznatog i kao Ivica Atanasijević (61), rođenog u Vukovaru, za kojega je Ministarstvo pravosuđa zatražilo izručenje još u travnju 2017. godine zbog počinjenog ratnog zločina i silovanja u Vukovaru 1992. godine.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • aciviij 11.07.2022.

    Za silovanje bi prag morao biti na minimalno deset godina, a za silovanje u ratu na minimalno dvadeset godina zatvora. Za silovanje maloljetne osobe, 20 do 25 godina + liječenje u ustanovi zatvorenog tipa, u minimalnom trajanju od deset godina, a puštanje na slobodu tek nakon kemijske kastracije i ispunjavanja svih ostalih uvjeta.

  • 11.07.2022.

    Koliko god da je jeziv čin koji su počinili neljudski četnici,toliko me grozi i hrvatsko NEpravosuđe koji takvo nešto osudi sa mininalnih 8 i 10 godina. Takvima treba vratiti oko za oko zub za zub.I koliko god se uzasavam takovih stvari,takvoj zivotinji bi napravio isto bez imalo griznje savjesti!

  • ante-portas 11.07.2022.

    Morao sam dva puta procitati, brat mu je dobio samo 10 godina za silovanje 6 i pol godisnje curice. Od hrvatskog suda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare