To je to što me zanima!

Srbija: Otac ubio sina, čekićem mu je brutalno smrskao glavu

Obojica su sjedili i pili alkohol. Posvađali su se i potukli. Kada su prestali, otac je iskoristio nepažnju sina, prišao mu s leđa i s čekićem ga snažno izudarao po glavi
Vidi originalni članak

U mjestu Torak kod Zrenjanina u Srbiji muškarac K.G. (85) je u subotu navečer nakon svađe sa sinom J. G. (57) uzeo čekić i nekoliko ga puta snažno udario po glavi. Sinu nije bilo pomoći, te je odmah preminuo, javlja Press.

Navodno su otac i sin cijelu večer sjedili i pili alkohol, onda su se posvađali i potukli. Kada su prestali, otac je iskoristio nepažnju sina, zgrabio čekić, prišao mu s leđa i s nekoliko snažnih udaraca smrskao mu glavu.

- Muškarac je zbog bijesa izgubio kontrolu. Sin nije imao nikakve šanse da preživi jer su udarci bili iznimno snažni. Liječnici hitne pomoći mogli su po dolasku samo konstatirati smrt - rekao je za Press izvor blizak istrazi.

Prema riječima susjeda, otac i sin navodno su bili skloni alkoholu, te su gotovo svaki dan bili pijani. Upravo alkohol mnogi vide kao glavni uzrok ove tragedije.

- Stari K.G. je bio pijanac. Svaki dan se ljuljao po dvorištu pijan kao letva. Često sam ga viđala kako sjedi na jednom panju i priča sam sa sobom. Nije bio pretjerano druželjubiv, a kada bi mu došao sin, uopće nije izlazio u dvorište. Vjerojatno je i njegov sin taj dan popio koju čašicu previše i evo vidite kako se sve završilo - rekla je susjeda.

Navodno je K.G. počeo svakodnevno piti prije dvadesetak godina kada mu je preminula kćer na porođaju.

Prilikom uhićenja K.G nije pružao otpor, a odredili su mu pritvor od 30 dana. Navodno sucu istrage nije dao nikakvu izjavu jer je u šoku zbog ubojstva sina. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • leonaleonic 18.07.2012.

    " Ko će koga, neg svoj svoga "

  • željkop 18.07.2012.

    Evo, za komentar ovog članka dobio sam težu opomenu. Kud to vodi? Jedni smiju bacat kamenje na druge ali kad im se bez uvreda kaže da prvo pogledaju sebe stiže opomena. Baš...

  • biberrr 18.07.2012.

    Kakav je to sin kad tuče oca? Stari je legenda i sa 90 godina još zna udariti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare