Obavijesti

News

Komentari 56

Srbija: Otac ubio sina, čekićem mu je brutalno smrskao glavu

Obojica su sjedili i pili alkohol. Posvađali su se i potukli. Kada su prestali, otac je iskoristio nepažnju sina, prišao mu s leđa i s čekićem ga snažno izudarao po glavi

VIDEO

U mjestu Torak kod Zrenjanina u Srbiji muškarac K.G. (85) je u subotu navečer nakon svađe sa sinom J. G. (57) uzeo čekić i nekoliko ga puta snažno udario po glavi. Sinu nije bilo pomoći, te je odmah preminuo, javlja Press.

Navodno su otac i sin cijelu večer sjedili i pili alkohol, onda su se posvađali i potukli. Kada su prestali, otac je iskoristio nepažnju sina, zgrabio čekić, prišao mu s leđa i s nekoliko snažnih udaraca smrskao mu glavu.

- Muškarac je zbog bijesa izgubio kontrolu. Sin nije imao nikakve šanse da preživi jer su udarci bili iznimno snažni. Liječnici hitne pomoći mogli su po dolasku samo konstatirati smrt - rekao je za Press izvor blizak istrazi.

Prema riječima susjeda, otac i sin navodno su bili skloni alkoholu, te su gotovo svaki dan bili pijani. Upravo alkohol mnogi vide kao glavni uzrok ove tragedije.

- Stari K.G. je bio pijanac. Svaki dan se ljuljao po dvorištu pijan kao letva. Često sam ga viđala kako sjedi na jednom panju i priča sam sa sobom. Nije bio pretjerano druželjubiv, a kada bi mu došao sin, uopće nije izlazio u dvorište. Vjerojatno je i njegov sin taj dan popio koju čašicu previše i evo vidite kako se sve završilo - rekla je susjeda.

Navodno je K.G. počeo svakodnevno piti prije dvadesetak godina kada mu je preminula kćer na porođaju.

Prilikom uhićenja K.G nije pružao otpor, a odredili su mu pritvor od 30 dana. Navodno sucu istrage nije dao nikakvu izjavu jer je u šoku zbog ubojstva sina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...