To je to što me zanima!

Srbija: Policajac švercao 2 tone kiseline za ecstasy

U krijumčarsku akciju bilo je upleteno pet ljudi. Četvero ih je policija dovela pred sud. Peti, policajac, se ubio jer se 'upleo u što nije smio'
Vidi originalni članak

Srbijanska policija uhitila je četvero ljudi zbog sumnje da su krijumčarili skoro dvije tone fenoksialkanske kiseline, koja se koristi za proizvodnju sintetičkih droga. Prvoosumnjičeni Aleksandar Anastasov (60) se na saslušanju branio šutnjom. Optužen je i policajac Zorana Ignjatovića (38). Rekao je da nema nikakve veze s kiselinom. Dejan Arsić (30) je suspstancu vozio iz Smedereva u Kovin, a Janko Vujović (54) bio je suvozač. Arsić je rekao da nije znao što prevozi, a povezansot je negirao i Vujović. Ipak, on je navodno i ranije Anastasovu pomogao prokrijumčariti litij-aluminij hidrid.
U cijelu krijumčarsku akciju bio je upleten i policajac Goran Radić (41) Njega policija nije uspjela uhititi, jer se prije njihova dolaska ubio u svom stanu. U pismu je napisao da se 'upleo u stvari u koje nije smio'. Iza njega su ostali supruga i dvoje djece. Policija istražuje slučaj te još nije poznato gdje je kiselina proizvedena niti gdje su je krijumčari preuzeli. Poznato je tek da bi bila dovoljna za proizvodnju milijuna tableta ekstazija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare